Walking Football

Oude tijden herleven op de Rijsoordse grasmat

Onder het motto ‘Je bent zo jong als je jezelf voelt’ biedt V.V. Rijsoord – in samenwerking met Facet Ridderkerk – een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers aan die op hun oude dag nog lekker sportief bezig willen zijn. En die de bekende voetbalhumor  hebben gemist.

Niet rennen
Bij Walking Football – de naam zegt het al – mag niet gerend worden maar wel snel gewandeld op een kwart veld. Daarnaast mogen er geen slidings gemaakt worden en mag de bal niet hoger dan heuphoogte komen.

Je voetbalstreken niet verleren
Altijd zo genoten van voetbal? Tijdens de leuke, gezonde activiteit staan plezier, gezelligheid en ontmoeting voorop, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. En je kunt laten zien dat je je voetbalstreken nog niet verleerd bent. Overigens kun je ook prima aan Walking Football meedoen als je nog nooit gevoetbald hebt.

Trainen op dinsdagochtend
De trainingen vinden plaats op dinsdagochtend. We verzamelen rond 10.00 uur op het sportpark aan de Vlasstraat. Rond 10.30 uur worden op het kunstgras de spieren opgewarmd onder aanvoering van trainer Dirk Plaisier. Na de training is er volop tijd voor ‘de derde helft’ onder het genot van een drankje en een lunch in het ‘kraaiennest’.

Voor meer informatie over Walking Football kun je contact opnemen met Jan Jansen via 06 – 512 173 88 of met Ramon de Borst via r.deborst@vv-rijsoord.nl. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend langskomen of een keer mee komen trainen om te zien of Walking Football ook iets voor jou is.

Initiatiefnemers Jan Jansen, Wim de Jong en Dirk Plaisier

De Rijsoordse Old Stars