Vrijwilliger worden

Vrijwilligers

Onze vereniging drijft op de inzet van vrijwilligers. Om alle leden te kunnen laten voetballen en welkom te heten op ons sportpark, zijn wij afhankelijk van mensen die een paar uur van hun tijd aan de club willen geven. Hoe meer vrijwilligers, hoe beter we het werk kunnen verdelen.

Er zijn allerlei werkzaamheden waarbij spelers en ouders een rol kunnen spelen. Zonder: leiders, trainers, EHBO-ers, scheidsrechters, mensen die bardienst willen draaien, mensen die de kleedkamers willen beheren, bestuurders, mensen die activiteiten willen organiseren, mensen die willen rijden naar uitwedstrijden, wedstrijdsecretarissen etc. kan onze vereniging niet bestaan.

Wacht niet tot je gevraagd wordt, maar laat ons weten hoe jij V.V. Rijsoord wil helpen. Vele handen maken licht werk! Geen ervaring? Geen probleem! Er zijn altijd mensen die je in kunnen werken. Meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier! Alvast bedankt.

 

De gegevens op dit formulier worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming opgenomen in ons ledenbestand in verband met alle verenigingsactiviteiten. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, neem dan contact op met de secretaris via secretaris@vv-rijsoord.nl.
reCAPTCHA is required.