Vrienden van V.V. Rijsoord

Vrienden van V.V. Rijsoord

De Vrienden van V.V. Rijsoord komt voort uit de “Club van Honderd” en is een groep betrokken kraaien, ouders, teams en anderen die de club een warm hart toedragen. De naam “Club van Honderd” dateerde uit het gulden tijdperk waarbij leden ieder seizoen een bijdrage van 100 gulden overmaakten.

In het seizoen 2022 – 2023 is de “Club van 100” nieuw leven ingeblazen omdat wij de vereniging op haar 100e verjaardag (mei 2024) een cadeau willen geven: een grote vriendenclub die langdurig de vereniging wil ondersteunen! We hebben de naam “Club van Honderd” omgezet naar “Vrienden van V.V. Rijsoord”. 

Wat kun je als Vriend verwachten?
· Elk jaar aan het begin van het seizoen sturen we naar alle “Vrienden” een info-mail en nota en in december/januari een mail over stand van zaken en verenigingsnieuws.
. Alle “Vrienden van V.V. Rijsoord” krijgen gratis toegang tot de thuiswedstrijden van ons vlaggenschip.
. Een uitnodiging voor leuke activiteiten op ons sportpark.

Je bijdrage maakt verschil!
Met de bijdragen uit het verleden zijn mooie dingen gerealiseerd. Denk aan het onderhoud en verbetering van ons sportcomplex, de accommodatie en het jeugdhome. Zo zijn onlangs de trap naar de kantine, het scorebord en de geluidsinstallatie vernieuwd.

De plannen die we met de toekomstige bijdragen hebben zijn onder andere, het voortzetten van de scheidsrechtercursus vanaf 12 jaar, aansluiting bij jubileumcommissie in het kader van het 100-jarig  bestaan en ondersteuning van het onderhoud op ons mooie sportcomplex. Er zijn nog meer nog niet uitgekristalliseerde ideeën en natuurlijk staan we open voor suggesties van onze Vrienden.

Kies de hoogte van je bijdrage
De bijdrage stond decennia lang op € 45 (100 gulden). We begrijpen dat niet voor eenieder een groei naar € 100 te doen is. Daarom hebben we besloten het bedrag op minimaal € 50 vast te stellen en mensen die meer willen bijdragen de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor een bedrag van € 75 of € 100.

Ook Vriend van V.V. Rijsoord worden?
Vul dan het online formulier in. We willen je op voorhand enorm bedanken voor je warme betrokkenheid bij onze vereniging. Je maakt daarmee echt mooie dingen mogelijk.

Nog vragen?
Heb je nog vragen of mooie ideeën? Stuur dan een mail naar: vriendenvan@vv-rijsoord.nl we nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op.

JA, ik word Vriend van V.V. Rijsoord
De gegevens op dit formulier worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming opgenomen in ons ledenbestand in verband met alle verenigingsactiviteiten. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, neem dan contact met ons op via vriendenvan@vv-rijsoord.nl.
reCAPTCHA is required.

Gerealiseerd met eerdere bijdragen

De Vrienden van V.V. Rijsoord

L. van der Baan
J. Bakema
C. Beerens
R. van den Bergh
M. Bestebreurtje
R. Bestebreurtje
B. Blaak
T. Blaak
T. v.d. Burg
A. Commijs
E. van Dijk
H. Freriks
P. Freriks
H. van Gameren
D. Gerbrands
M. de Graaff
J. Groenendijk
A.C. Hoffman
JéVéWé
D. de Jong
W. de Jong
A. Kleipas
G.J. Klootwijk
A.A.G. Kranendonk
A. Kranendonk jr
H. Ligthart
A.H. Lindhout
H. Mariën
P. van der Meulen
J.P. Niehold
J. Oosthoek
A. van Oudheusden
E. Oudijn
A.P. v/d Poel
J. Reedijk
W. de Rooij
A.C. de Ruiter
R. Schmidt jr
L.W. Schouten
G. Sluimers
Supp. Rijsoord
W. Toonen
Tuk Tuk IJs – Nooteboom
M. van Veen
Familie Velthuizen
A. Verbaas
F.E.A. Verhoef
Fam. Vermeeren
H. Verschoor
W. Verschoor
M. Verwaaijen
A.J. Visser
A. Vlasblom
J. de Vries
M.P. Vrijhof
B. v/d Waal
C. v/d Wal
W.J. van Wingerden
A.A. v/d Wulp
G. v/d Wulp
P. van het Zelfde