Tijdelijke ledenstop

Het is fantastisch dat jong en oud de weg naar het Kraaiennest weet te vinden. De keerzijde is dat we vanwege het grote aantal aanmeldingen een tijdelijke ledenstop in moeten voeren. Enerzijds heeft dit te maken met de capaciteit van ons sportpark en anderzijds moeten we als bestuur dit besluit nemen in het belang van de vereniging en de huidige leden. De komende maanden bekijken we binnen welke leeftijdscategorieën er eventueel nog een plekje ontstaat als er verloop is binnen teams of welk team nog een extra speler kan gebruiken. Je kunt je hiervoor op een wachtlijst plaatsen. Heb je hier interesse in? Stuur dan een mail naar onze gastvrouw Mariëtte van der Hoek via nieuweleden@vv-rijsoord.nl. Mariëtte neemt dan contact met je op en laat je op basis van je leeftijd weten of er een plekje is of dat je op een wachtlijst komt.