Supportersvereniging

Natuurlijk heeft de Supportersvereniging een rijke historie met mensen die in het verleden er alles aangedaan hebben, om er een echte Supportersvereniging van te maken. Gezien de huidige status en het aanzien binnen én buiten de vereniging kan niet anders gezegd worden dan dat prima is gelukt. Alle eer aan allen die ook maar iets nu en vroeger voor de Supportersvereniging betekend hebben. Maar het is belangrijk om ook naar de toekomst te kijken en samen met hen die de Supportersvereniging een warm hart toe dragen er blijvend voor te zorgen dat de toekomst er ook rooskleurig uit blijft zien.

Het bestuur van de Supportersvereniging kan weer terugkijken op een meer dan geslaagd seizoen. Er was een zeer geslaagde mossel- & spareribsavond, de super Après-ski partyshow, het geweldige 40-jarige jubileumweekend met louter hoogtepunten. Verder was het carnavalsweekend met de Seniorendag, Kindercarnaval en het Winterfeest, welke nog nooit zo'n grote opkomst had, een weekend waar nog lang
over na werd gepraat. En wat te denken van de maandelijks terugkerende activiteiten zoals o.a. bingo en de klaverjasavonden. Keer op keer worden deze avonden druk bezocht Ook het dartcomité kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen, zo was er een prachtig toernooi georganiseerd welke aangenaam is verlopen. De klaverjasmarathon mag in deze terugblik zeker niet ontbreken. Een plezierige dag waar menig deelnemer nog met een glimlach aan terug denkt. De 34ste Fiets4daagse was met zo'n 600 deelnemers wederom een succes. Het bestuur van de Supportersverenging gaat er van uit dat iedereen van alle activiteiten genoten heeft en dat alle leden mede dankzij deze activiteiten een geweldig seizoen hebben beleefd.

Het bestuur van de Supportersvereniging gaat er vanzelfsprekend dit seizoen weer alles aan doen om het een ieder zoveel mogelijk naar de zin te maken. Er worden dit seizoen weer veel verschillende activiteiten georganiseerd. Natuurlijk zullen de vertrouwde activiteiten terugkeren en misschien nog uitgebreid worden.
Op 11 oktober 2014 staat de feestavond met als titel "Kraaien over de top" op het programma. Deze avond wordt mede door diverse leden georganiseerd en belooft hét meezing- en dansfeest van het jaar te worden met een opvallende dresscode. Het bestuur van de Supportersvereniging kijkt er naar uit velen te
mogen ontmoeten tijdens één van de activiteiten.