Supportersvereniging

RIJSOORD - Zoals gebruikelijk willen we het seizoen weer afsluiten met de inmiddels traditionele familiedag. Dit jaar staat de familiedag gepland op zaterdag 10 juni a.s.

Het ochtend gedeelte staat weer ingedeeld voor de kleine jeugd en ‘s- middags weer het 7 X 7 voor de senioren. Dit jaar hebben we een extra veld tot onze beschikking. We gaan proberen hier ’s-middags voor de jeugd nog het een en ander in te vullen. Hierover hopen we deze week meer te kunnen berichten. Het wordt een echte familiedag voor onze leden en hun familie en vrienden..

Op dit moment wordt dus nog hard gewerkt aan de definitieve invulling van het middag jeugdprogramma. Begin mei zal dit definitief bekend gemaakt worden. Hou de Rijsoord site in de gaten de komende weken voor verdere mededelingen.

De programma-onderdelen die op dit moment definitief vast staan zijn:

Rijsoord jeugdvoetbalclinic (5 t/m 9 jaar) Aanvang: 09.00 uur

Rijsoord 7 tegen 7 voetbaltoernooi (13 t/m .. jaar) Aanvang 11.30 uur

Vanaf heden kunnen deelnemers/deelnemende teams zich inschrijven voor bovenstaande programma-onderdelen. Inschrijfformulieren zijn middels de bovenstaande links te downloaden!

Sluiting inschrijving v.v. Rijsoord familiedag 2017

Alle inschrijvingen moeten beslist vóór zaterdag 20 mei a.s. binnen zijn.

De inschrijfformulieren moet zo compleet mogelijk ingevuld worden. De inschrijformulieren kunnen ingeleverd worden bij Gerard Sluimers of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..