Supportersvereniging

De 37ste Fiets4daagse met de keuze mogelijkheden van de diverse afstanden, 15, 30 of 60 kilometer, is er voor elke deelnemer wel een afstand die haalbaar en met verrassende mogelijkheden met o.a. een puzzel, diverse verrassingen onderweg, verloting en natuurlijk de lage voorinschrijfprijs. De commissie van de Fiets4daagse ondersteunt ook de initiatieven ten aanzien van het Ridderkerkse ‘Beweegtrio’. De verschillende routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio.

Voor en door de regio

De Rijsoordse Fiets4daagse is gericht op de Ridderkerkse regio, door de goede bereikbaarheid van de start en finish aan de Vlasstraat, bij de v.v.Rijsoord, verwachten de organisatoren dat er niet alleen weer vele deelnemers uit Ridderkerk meedoen, maar ze richten zich ook op deelnemers uit de omliggende plaatsen zoals Zwijndrecht, H.I.Ambacht, Barendrecht, Heerjansdam, enzovoort. De met pijlen voorziene routes van de 15 en 30 kilometer zullen langs de mooiste plekjes gaan die onze regio te bieden heeft.

‘Beweegtrio’

In Ridderkerk kunnen de deelnemers die aan de Avond4daagse van 29 mei tot en met 1 juni, Fiets4daagse van 19 tot en met 22 juni en de Zwem4daagse van 4 tot en met 8 juli meedoen door de gemeente in het zonnetje zullen worden gezet tijdens een feestelijke uitreiking.

In het kader, vanuit de gemeente Ridderkerk, om mensen meer te laten bewegen is voor deze evenementen gekozen omdat de instap laagdrempelig is. De deelnemers kunnen bij alle drie evenementen kiezen voor diverse afstanden die binnen hun eigen mogelijkheden liggen. Na de zwem4daagse zullen de deelnemers extra in het zonnetje worden gezet

Rabobank hoofdsponsor

De commissie, die bestaat uit leden van de Supportersvereniging v.v.Rijsoord en de Ridderkerkse Fiets Toer Club Rekreatoer is verheugd dat de Rabobank als hoofdsponsor aan het evenement verbonden zal is en met daarbij de Vetos/Ligier garage J.W.Pons uit Zwijndrecht en de Ridderkerkse fietshandelaren J.Verschoor, Vlasblom en Rijploeg vormen zij samen met de adverteerders en weggeefsponsors een stevige basis om de Fiets4daagse mede mogelijk te maken. Voorzitter Marcel van Dongen is ook zeer verheugd dat er in de afgelopen weken door de commissieleden keihard is gewerkt om naast de bestaande sponsors en adverteerders ook nieuwe sponsors aan te trekken, want zij maken het mogelijk om het inschrijfgeld voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden.

Voorinschrijving vanaf zaterdag 27 mei

Reserveer alvast in uw agenda dat de Fietsvierdaagse start op maandag 19 juni en eindigt op donderdag 22 juni door dan altijd feestelijke en dan verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. De deelnemers kunnen zich voor € 4,00 p/p. vanaf zaterdag 27 mei inschrijven bij één van de inschrijfadressen die binnenkort bekend gemaakt zullen worden.

Met nieuwe uitstraling

Dit jaar zijn het logo en kleurstellingen van de vierdaagse gewijzigd. Nieuwsgierig naar het resultaat, kijk dan op Face book en laat u verrassen. De ontwerpster, Janis van der Linden van Djen Design, en de commissie ZHZ zijn er zeer blij mee.