Supportersvereniging

Een club binnen de vereniging van jong tot oud!

Op 26 januari 1973 is de Supportersvereniging V.V. Rijsoord opgericht en al meer dan 40 jaar verzorgt de Supportersvereniging een groot deel van het sociale programma binnen de vereniging. De doelstelling van de Supportersvereniging is kort samengevat: "De belangen van V.V. Rijsoord behartigen, alsmede het verlenen van steun in elke mogelijke vorm."

Elk jaar organiseert de Supportersvereniging van V.V. Rijsoord in samenwerking met haar vrijwilligers een breed scala aan activiteiten en evenementen. Naast het koppelklaverjassen, de bingoavonden, de dartstoernooien en vele andere activiteiten is de Supportersvereniging ook nauw betrokken bij de organisatie van het Kerstbal, de Familiedag en de Fiets4daagse Zuid-Holland-Zuid.

Verder draagt de Supportersvereniging bij aan de maatschappelijk betrokken rol van V.V. Rijsoord in de regio. Zo is de Supportersvereniging onmisbaar wanneer het gaat om het Winterfeest, een feest voor mensen met een verstandelijke beperking, en de eveneens jaarlijks terugkerende Seniorendag. De Supportersvereniging van V.V. Rijsoord staat altijd open voor de inbreng van nieuwe ideeën.

Door lid te worden van de Supportersvereniging steun je V.V. Rijsoord en maak je het sociale deel van de vereniging mede mogelijk. Voor meer informatie over de activiteiten van de Supportersvereniging of lidmaatschap kan contact opgenomen worden met Ruud Rube via onderstaande contactgegevens.

Hou jij samen met ons de club in beweging? Word lid en doe mee!

Het bestuur van de Supportersvereniging bestaat uit:

Leen Schouten Voorzitter Supportersvereniging V.V. Rijsoord Ruud Rube Vice-Voorzitter Supportersvereniging V.V. Rijsoord  Andre v/d Wulp Bestuurslid Supportersvereniging V.V. Rijsoord
Leen Schouten Ruud Rube Andre van der Wulp
Bestuurslid Vice-Voorzitter o.v.b. Voorzitter
0180 - 41 50 24 06 - 43 109 322

0180 - 47 15 98
0653 - 73 18 48

Leo de Groot Bestuurslid Supportersvereniging V.V. Rijsoord Eke Boers Bestuurslid Supportersvereniging V.V. Rijsoord Jannie v/d Burg Bestuurslid Supportersvereniging V.V. Rijsoord Joke v/d Wulp Bestuurslid Supportersvereniging V.V. Rijsoord
Leo de Groot Eke Boers Jannie van den Burg Joke van der Wulp
Secretaris Bestuurslid Bestuurslid Penningmeester