Supportersvereniging

Elk jaar organiseert de Supportersvereniging van V.V. Rijsoord in samenwerking met haar vrijwilligers een breed scala aan activiteiten en evenementen. Naast het koppelklaverjassen, de bingoavonden de dartstoernooien en vele andere activiteiten is de Supportersvereniging ook nauw betrokken bij de organisatie van het Kerstbal, de Familiedag en de Fiets4daagse Zuid-Holland-Zuid.

Verder draagt de Supportersvereniging bij aan de maatschappelijk betrokken rol van V.V. Rijsoord in de regio. Zo is de Supportersvereniging onmisbaar wanneer het gaat om het Winterfeest, een feest voor mensen met een verstandelijke beperking, en de eveneens jaarlijks terugkerende Seniorendag. De Supportersvereniging van V.V. Rijsoord staat altijd open voor de inbreng van nieuwe ideeën.