Stage lopen

Stage

Is een stage bij V.V. Rijsoord iets voor jou?

Doe jij een sportgerichte opleiding? Heb je sport in je studiepakket? Of ben je op een andere manier betrokken bij of geïnteresseerd in het coachen en begeleiden van een jeugdteam?

Lees dan verder!

 

V.V. Rijsoord is een gezellige voetbalvereniging in Ridderkerk waar we zowel prestatiegericht als recreatief voetballen. Wij zetten plezier in het spel voorop en hebben een gezonde ambitie om zo hoog mogelijk te spelen. Daarbij houden we oog voor ieders kwaliteiten en geven we spelers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.

Stagelopen bij V.V. Rijsoord kan op verschillende manieren:
• Je assisteert bij het trainen van jongere jeugdteams.
• Je begeleidt een team tijdens de wedstrijden.
• Je coördineert activiteiten binnen V.V. Rijsoord, denk aan een open trainingsmiddag om nieuwe leden te werven.
• Je werkt mee en bereidt activiteiten voor binnen V.V. Rijsoord.
• Of je organiseert bijvoorbeeld in samenwerking met Sport en Welzijn een schoolvoetbaltoernooi.

V.V. Rijsoord is een gecertificeerd leerbedrijf en kan daarom binnen de vereniging passende stagemogelijkheden aanbieden.

Neem voor meer informatie contact op met onze jeugdvoorzitter. Die helpt je graag op weg en kan je in contact brengen met de stagecoördinator. Of vul onderstaand formulier in.

Zie ook de pagina over ons stagebeleid.

 
V.V. Rijsoord werkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens op dit formulier worden alleen gebruikt om je stageverzoek te kunnen behandelen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, neem dan contact op met de jeugdvoorzitter via jeugdvoorzitter@vv-rijsoord.nl.
reCAPTCHA is required.