Renovatie

Renovatie kleedkamers en toiletten

De units zijn klaar voor gebruik. De pomp van de verwarming was stuk en inmiddels vervangen. De nieuwe ketel is geplaatst om ook de units van warm water te voorzien. En doordat het sportpark als gevolg van de coronacrisis stil kwam te liggen, hebben we opdracht gegeven om 6 kleedkamers en de toiletten bij het jeugdhome tegelijk te renoveren. De verwachting is dat deze eind juni worden opgeleverd.

Ondanks het advies van een eerdere aannemer, moest het dak van het clubgebouw toch opnieuw bekleed worden voordat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Die klus is inmiddels geklaard en we hopen voor eind augustus de zonnepanelen te kunnen plaatsen.

Daarnaast ging al die vrije tijd bij mensen kriebelen. Door tal van vrijwilligers worden op dit moment allerlei klussen aangepakt zoals: het herstellen en verven van deuren, het witten van de muren in de hal van de kantine, herstel van de trap buiten bij de bestuurskamer, grondige schoonmaakbeurten enz.

Begin juli halen we het net op en gaan we verder plannen. En natuurlijk hopen we dan alle mensen die de renovatie mogelijk maken een rondleiding te kunnen geven … want een paar foto’s is mooi. Maar het met eigen ogen zien nog veel beter.

Projectorganisatie

Stuurgroep