Renovatieplan

Renovatie kleedkamers en toiletten

Dat de renovatie van onze kleedkamers en toiletten geen overbodige luxe is hoeven we niemand uit te leggen. Na ruim dertig jaar intensief gebruik zijn ze aan een grondige opknapbeurt toe. Daarom gaan we de kleedkamers en toiletten duurzaam renoveren volgens de richtlijnen van de KNVB.

Hieronder geven we een update en schetsen we de route voor de komende zomermaanden.

Zoals je waarschijnlijk weet was de obligatielening in no time volgestort en inmiddels zijn in een razend tempo de obligaties geïnd. Dit levert ook nog eens een fantastische verdubbeling op. Prachtig om die betrokkenheid bij de club zo te voelen. Zo wordt het echt een project van en door ons allemaal.

Work in progress
Stedin is al langs geweest om het elektra aan te passen. De nieuwe stoppenkast is besteld en wordt in augustus geleverd en aangesloten. We zijn in onderhandeling over 2 mobiele kleedkamers die in verbinding staan met een aparte douche unit. Deze gaan we plaatsen (toestemming bij de gemeente is aangevraagd) zodat we vanaf oktober steeds per 2 kleedkamers kunnen verbouwen.

Ligt het in die tussentijd stil? Zeker niet! Per kleedkamer worden de specificaties uitgewerkt van wat nodig is. Er wordt onderhandeld en in detail gepland met de aannemer en de komende weken wordt deze aannemer in contact gebracht met leveranciers en enthousiaste partijen die zich hebben gemeld en iets voor ons willen betekenen. Dit proces willen we zorgvuldig doen, om straks niet voor verrassingen te komen staan. Want je weet hoe het kan gaan bij een verbouwing…

De subsidie-aanvraag, die in mei is ingediend, is volledig en in behandeling. Hier verwachten we – gezien de vakantieperiode – eind augustus meer over te horen. Met Softs zijn we in gesprek voor het plaatsen van de zonnepanelen. Kortom… tijdens de vakantie is er nog voldoende bedrijvigheid.

Via e-nieuwsbrieven, de website en social media houden we jullie op de hoogte van de vorderingen.

Heb je ideeën, wil je meedenken, wil je meewerken of heb je vragen? Spreek dan een van de mensen uit de projectgroep aan of stuur een mail naar secretaris@vv-rijsoord.nl.

Impressie

Planning op hoofdlijnen

Juli 2019 – Elektra aanpassen

Augustus 2019 – Plaatsen en inrichten groepenkast, voorbereiden plaatsing zonnepanelen