Organisatie vrouwen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het meest recente Rijsoord nieuws

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van V.V. Rijsoord

Organisatie

V.V. Rijsoord heeft een rijke geschiedenis als het gaat om vrouwenvoetbal. In het verleden werd er op hoog niveau gespeeld. De laatste jaren gingen we stapjes vooruit, en dan weer stapjes terug. Maar het is goed om te zien dat we volop in beweging zijn en zelfs weer in de lift zitten.

Dankzij onze oranje leeuwinnen is voetbal voor vrouwen en meisjes hip & happening. Dat merken we ook bij Rijsoord. In het seizoen 2017-2018 heeft de vrouwenafdeling een enorme groei doorgemaakt en dat belooft veel goeds voor de toekomst.

De vrouwen- en meisjesafdeling heeft een eigen technische staf. Peter Hese, die in het recente verleden al eerder de Rijsoord Vrouwen onder zijn hoede had, neemt voor het seizoen 2018-2019 de technische leiding weer op zich. Hij weet zich gesteund door een teammanager, een verzorger en een assistent-scheidsrechter.

Altijd al een balletje willen trappen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Uiteraard zijn nieuwe speelsters, zowel vrouwen als meisjes, van harte welkom. Heb je belangstelling? Bel dan met Bram Lindhout (voor de vrouwen) op 06-27 44 07 84 en voor de meisjes met Nathalie Huizer op 06 – 30 99 04 44. Je kunt ook een mail sturen naar vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl.