Organisatie vrouwen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het meest recente Rijsoord nieuws

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van V.V. Rijsoord

reCAPTCHA is required.

Organisatie

V.V. Rijsoord heeft een rijke geschiedenis als het gaat om vrouwenvoetbal. In het verleden werd er op hoog niveau gespeeld. De laatste jaren gingen we stapjes vooruit, en dan weer stapjes terug. Maar het is goed om te zien dat we volop in beweging zijn en zelfs weer in de lift zitten.

Dankzij onze oranje leeuwinnen is voetbal voor vrouwen en meisjes hip & happening. Dat merken we ook bij Rijsoord. De vrouwenafdeling maakt een enorme groei door en dat belooft veel goeds voor de toekomst.

De vrouwen- en meisjesafdeling heeft een eigen technische staf onder leiding van oud-eerste elftal speelsters Natasja Verschoor-van der Linden en Marianne Plomp. Zij hebben ‘de gouden jaren’ van dichtbij als speelsters meegemaakt met als hoogtepunt het kampioenschap van Nederland in 1990. Al lang geleden, maar voor altijd een mooie herinnering. Voor dit seizoen zijn we nog op zoek naar een teammanager, maar Natasja en Marianne weten zich gesteund door assistent-scheidsrechters Martin de Reus en Cynthia Bruinsma.

Gezien de grote groei van vooral de meisjesafdeling, met dit seizoen een MO15, 2 MO13 een MO11 én een MO9 team, gaan Natasja Verschoor en Karin Leijs (1e elftalspeelster) assisteren bij de trainingen van MO15, waar 1e elftal speelster Femke de Reus de leiding heeft. Marianne Plomp gaat de keeperstrainingen bij de meiden verzorgen.

Uiteraard zijn nieuwe speelsters, zowel vrouwen als meisjes, van harte welkom. Heb je belangstelling? Bel dan met Bram Lindhout (voor de vrouwen) op 06-27 44 07 84 en voor de meisjes met Nathalie Huizer op 06 – 30 99 04 44. Je kunt ook een mail sturen naar vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl.