Organisatie vrouwen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het meest recente Rijsoord nieuws

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van V.V. Rijsoord

reCAPTCHA is required.

Organisatie

V.V. Rijsoord heeft een rijke geschiedenis als het gaat om vrouwenvoetbal. In het verleden werd er op hoog niveau gespeeld. De laatste jaren gingen we stapjes vooruit, en dan weer stapjes terug. Maar het is goed om te zien dat we volop in beweging zijn en zelfs weer in de lift zitten.

Dankzij onze oranje leeuwinnen is voetbal voor vrouwen en meisjes hip & happening. Dat merken we ook bij Rijsoord. De vrouwenafdeling maakt een enorme groei door en dat belooft veel goeds voor de toekomst.

De vrouwen- en meisjesafdeling heeft een eigen technische staf onder leiding van oud-eerste elftal speelsters Natasja Verschoor-van der Linden. Zij heeft ‘de gouden jaren’ van dichtbij als speelster meegemaakt met als hoogtepunt het kampioenschap van Nederland in 1990. Al lang geleden, maar voor altijd een mooie herinnering. Voor dit seizoen spelen de dames in een 7 x 7 competitie en zijn we nog op zoek naar een teammanager en assistent-scheidsrechters.

De meisjesafdeling heeft dit seizoen MO17, MO15, MO13, MO11 én MO9 teams. Zo bouwen we van onderop door aan het damesvoetbal bij V.V. Rijsoord.

Uiteraard zijn we op zoek naar nieuwe speelsters voor ons damesteam. Bij de jeugd hebben we een ledenstop, maar als je belangstelling hebt om bij Rijsoord te komen voetballen, neem dan contact op met Ardi Huizer via 06 51 39 52 80. We kunnen – vanwege de capaciteit van ons sportpark – helaas geen nieuwe teams meer inschrijven, maar bij sommige teams kunnen we nog een enkele aanvulling gebruiken. En anders kun je op een wachtlijst geplaats worden. Je kunt ook een mail sturen naar onze gastvrouw Mariëtte van den Hoek via nieuweleden@vv-rijsoord.nl.