Organisatie Supportersvereniging

Organisatie

Een club binnen de vereniging van jong tot oud!

Op 26 januari 1973 is de Supportersvereniging V.V. Rijsoord opgericht en al meer dan 40 jaar verzorgt de Supportersvereniging een groot deel van het sociale programma binnen de vereniging. De doelstelling van de Supportersvereniging is kort samengevat: “De belangen van V.V. Rijsoord behartigen, zorgen voor sociale activiteiten en het verlenen van steun in elke mogelijke vorm.”

Elk jaar organiseert de Supportersvereniging van V.V. Rijsoord in samenwerking met haar vrijwilligers een breed scala aan activiteiten en evenementen. Naast het koppelklaverjassen, de bingoavonden, de dartstoernooien en vele andere activiteiten is de Supportersvereniging ook nauw betrokken bij de organisatie van het Kerstbal, de Familiedag en de Fiets4daagse Zuid-Holland-Zuid.  

Verder draagt de Supportersvereniging bij aan de maatschappelijk betrokken rol van V.V. Rijsoord in de regio. Zo is de Supportersvereniging onmisbaar wanneer het gaat om het Winterfeest, een feest voor mensen met een verstandelijke beperking, en de eveneens jaarlijks terugkerende Seniorendag. De Supportersvereniging van V.V. Rijsoord staat altijd open voor de inbreng van nieuwe ideeën.

Door lid te worden van de Supportersvereniging steun je V.V. Rijsoord en maak je gezellige activiteiten mede mogelijk. Voor meer informatie over de activiteiten van de Supportersvereniging of een lidmaatschap kan je contact opnemen met een van onderstaande bestuursleden.

Hou jij samen met ons de club in beweging? Word lid en doe mee!

Bestuur

Deze mensen vormen samen de supportersvereniging:

Andre van der Wulp
Voorzitter

0180 – 47 15 98
06 – 53 73 18 48

Joke van der Wulp
Penningmeester

0180 – 47 15 98
06 – 50 59 50 62

 

Algemene bestuursleden

Jannie van den Burg
Bestuurslid

0180 – 43 00 67