Organisatie Jeugd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het meest recente Rijsoord nieuws

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van V.V. Rijsoord

reCAPTCHA is required.

Organisatie

Onder het motto “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”, heeft V.V. Rijsoord een jeugdplan opgesteld. Want voor iedere voetbalvereniging is de jeugd de toekomst. We willen jongens en meisjes die hun voetbalgrenzen willen verleggen stimuleren.

Bij V.V. Rijsoord wordt gevoetbald om plezier te beleven en sportief bezig te zijn. Dit betekent dat V.V. Rijsoord voorziet in kaders voor de meer recreatief ingestelde spelers, maar ook voor de meer prestatiegerichte spelers. V.V. Rijsoord heeft de gezonde ambitie om met alle jeugdselecties op het niveau van de eerste klasse te gaan acteren. Om deze doelstelling te bereiken is aandacht voor de ontwikkeling van de trainers ook belangrijk. V.V. Rijsoord biedt hen daarom ruimte zichzelf verder te specialiseren in het vak, zonder de balans tussen plezier en prestatie uit het oog te verliezen.

Iedere afdeling bij de junioren en pupillen heeft zijn eigen coördinator. Onder leiding van de coördinator wordt vanaf de JO-7 gewerkt aan de technische en tactische vaardigheden van de spelers. De coördinatoren hebben regelmatig contact met de trainers over de oefenstof en de vorderingen van de spelers. De structuur van de oefenstof is vastgelegd in het opleidingsplan. Gestreefd wordt naar een trainersstaf die voldoende aandacht kan geven aan de individuele speler. Per afdeling is naast de coördinator bij voorkeur ook een keeperstrainer aanwezig en streven we er naar om per team minimaal één trainer beschikbaar te hebben. Wij kunnen hier alleen invulling aan geven als er voldoende vrijwilligers zijn om de betreffende posities in te vullen.

Maar lid zijn bij V.V. Rijsoord gaat verder dan alleen voetballen! Speciaal voor de jeugd is er een activiteitencommissie die met grote regelmaat leuke activiteiten organiseert voor de jeugd. Naast het jaarlijks terugkerend voetbalkamp kunnen de kinderen o.a. genieten van een Sinterklaasfeest en Kerstfeest en deelnemen aan de penaltybokaal.

Kortom je kunt geen betere club vinden dan V.V. Rijsoord om je voetballoopbaan te beginnen. Wij heten je graag welkom als lid van de vereniging.

 

Jeugdafdeling

De Jeugdafdeling bestaat uit:

Marcel van Duffelen
Jeugdvoorzitter

jeugdvoorzitter@vv-rijsoord.nl
06 – 83 44 08 32

Alex Buijs
Wedstrijdsecretaris jeugd

wedstrijdsecretaris-jeugd@vv-rijsoord.nl
06 – 519 226 25

Patricia van den Hoek
Ledenadministratie

ledenadministratie@vv-rijsoord.nl
06 – 46 29 06 38

 

Marco van Dijk
Gastheer nieuwe leden

nieuweleden@vv-rijsoord.nl