Voetbalvereniging

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het meest recente Rijsoord nieuws

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van V.V. Rijsoord

Voetbalvereniging

V.V. Rijsoord wil in de regio een aansprekende voetbalvereniging zijn waarbij op alle niveaus met plezier getraind en gespeeld wordt. We spelen prestatiegericht voetbal met als doel om zo hoog mogelijk te eindigen in het klassement van de verschillende competities. Het eerste elftal, het vlaggenschip van de vereniging, komt in 2018-2019 uit in de Eerste Klasse zaterdag van de KNVB district zuid.

Bij V.V. Rijsoord wordt nadrukkelijk gekeken naar de sportieve talenten van spelers. Spelers worden gericht begeleid in hun ontwikkeling en stromen tijdig door naar hogere niveaus. Investeren in talent en de jeugd zijn o.a. speerpunten bij V.V. Rijsoord.

Maar je kunt bij V.V. Rijsoord meer dan voetballen! Er is een actief verenigingsleven, gedragen door de Supportersvereniging, de Activiteitencommissie, de Business Club en het Bestuur. Daarnaast neemt V.V. Rijsoord een duidelijke en zichtbare positie in de samenleving in. V.V. Rijsoord werkt op projectbasis gericht samen met scholen en zorginstellingen in de regio. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van spelers uit de A-selectie en/of de trainers om te assisteren tijdens sportdagen of het deelnemen van trainers en spelers aan lesprojecten. Verder is V.V. Rijsoord een actieve partner bij en voor Sport en Welzijn op het gebied van sportstimulering en partner van de Brede School Ridderkerk.

Huishoudelijk regelement

Bekijk hier het huishoudelijkreglement

Het bestuur wordt gevormd door:

Ramon de Borst

jeugdvoorzitter@vv-rijsoord.nl
06 – 20 61 97 96

Commissies

Direct onder het bestuur, maar er geen deel van uitmakend, vallen verschillende commissies. Deze commissies dragen zorg voor (de begeleiding en/of uitvoering van) de operationele activiteiten van en voor V.V. Rijsoord.

• Wedstrijdsecretariaat
  • Ledenadministratie
  • Jeugdcommissie
  • Supportersvereniging
  • Kantinebeheer
  • Onderhoud
  • Damescommissie

De (voortgang van de) commissieactiviteiten worden periodiek besproken in een overleg waaraan het bestuur en de voorzitters/vertegenwoordigers van de commissies deelnemen. In dit overleg worden ook de besluiten ten aanzien van de operationele commissieactiviteiten genomen.

Vrijwilligers

V.V. Rijsoord kent een geweldig grote groep vrijwilligers die hun steentje bijdragen om de club draaiende te houden. Zonder al deze vrijwilligers kan V.V. Rijsoord eenvoudig niet bestaan. V.V. Rijsoord kan altijd extra handjes gebruiken. Dus heb je een talent? Vind jij het leuk om bijvoorbeeld trainen te geven, te helpen in de keuken of om activiteiten te organiseren? Meld je aan! Er is vast iets wat je kan doen, rekening houdend met wat je leuk vindt en je beschikbare tijd.

Enthousiast geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Maak je interesse bekend door een mail te sturen naar: secretaris@vv-rijsoord.nl. Of door direct het formulier in te vullen. We nemen dan snel contact met je op. Natuurlijk kun je ook altijd even een vrijwilliger aanschieten voor meer informatie. Er is vast wel iemand binnen de vereniging die je kent.