Jeugdcoördinatoren

Technisch jeugdcoördinatoren

V.V. Rijsoord heeft een viertal jeugdcoördinatoren. Zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • het mede ontwikkelen van het technisch jeugdbeleid alsmede het uitvoeren van, en toezicht houden op, dit vastgestelde beleid;
  • het per leeftijdscategorie mede vaststellen welke vaardigheden de spelers moeten worden aangeleerd;
  • het, samen met de jeugdtrainers, samenstellen van trainingsprogramma’s per leeftijdscategorie;
  • het overdragen van kennis aan jeugdtrainers (bijvoorbeeld aan de hand van schema’s en voorbeeldtrainingen);
  • het regelmatig overleggen met de jeugdtrainers;
  • het coördineren van de indeling van de elftallen, dit in nauwe samenwerking met de jeugdtrainers.

Om het voor de coördinatoren en voor de jeugdtrainers zo overzichtelijk mogelijk te houden, is er een verdeling gemaakt naar leeftijdscategorieën. De verdeling is als volgt:

  • Hans Brugmans – verantwoordelijk voor JO19 t/m JO16
  • Mitchell Pol en Patrick Sluimers – verantwoordelijk voor JO15 t/m JO12
  • Jeroen Troost – verantwoordelijk voor JO11 t/m JO7

Naast de aanstelling van vier technisch jeugdcoördinatoren wordt de organisatie versterkt met een extra algemeen jeugdcoördinator in de persoon van Ardi Huizer.

De coördinatoren proberen het voor alle spelers en trainers zo goed mogelijk te regelen, zodat de kinderen veel plezier hebben in het voetballen maar ook hun talenten kunnen ontwikkelen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Jeroen Troost, 41 jaar, getrouwd met lieve Carolien en vader van twee coole zonen; Gijs en Sjoerd. Als kleine jongen ben ik in de jeugd van V.V. Rijsoord begonnen om uiteindelijk als 1e elftal speler te eindigen. Nu alweer 4 seizoenen trainer van Sjoerd die momenteel – samen met acht fanatieke jongens – in JO11-1 speelt. Naast mijn trainerschap heb ik aangegeven graag iets meer te willen betekenen voor de jeugd van Rijsoord, dus daarom zal ik de rol van jeugdcoördinator voor JO7-1 t/m JO11-1 op mij gaan nemen. Laat je vooral niet weerhouden door mijn strenge bebaarde gezicht, schiet mij gewoon aan mochten er zaken niet lopen zoals ze zouden moeten lopen.


Ik ben Mitchel Poll, ik ben 29 jaar. Ik train samen met Patrick dit seizoen JO14-1. Zelf speel ik in het 5e van Rijsoord. Ik ben al sinds mijn 5e jaar lid van Rijsoord. Ik kijk er naar uit om dit seizoen – samen met jullie – het niveau van de jeugd omhoog te brengen.


Hallo, ik ben Patrick Sluimers. Ik geef al een aantal jaren training aan verschillende leeftijdscategorieën bij V.V. Rijsoord. In 2015 heb ik, samen met Mitchell Pol, KNVB TC3 behaald. Wij geven de laatste jaren samen training. Dit seizoen trainen wij JO 14-1. Zelf ben ik vanaf mijn 5e lid van Rijsoord. Op 16 jarige leeftijd debuteerde ik in het 1e elftal. In totaal heb ik 14 jaar in het 1e gespeeld. Nu speel ik in het 5e. Wij hopen de gezelligheid van Rijsoord gepaard te kunnen laten gaan met een beetje prestatie. En willen graag het niveau van de jeugd beter maken in de hoop dat ze ooit de aansluiting op het hoofdveld kunnen maken.

Ik ben Ardi Huizer, 46 jaar oud en ik heb een Glastuinbouwbedrijf. Ik heb 4 kinderen, 2 dochters en een zoon die voetballen en 1 zoon die doet aan karate. Ik heb al een aantal teams getraind bij V.V. Rijsoord. Momenteel zijn dat de meiden onder 13. En nu dus ook jeugdcoördinator.