Jeugdcoördinatoren

Technisch jeugdcoördinatoren

V.V. Rijsoord heeft een aantal jeugdcoördinatoren. Zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • het mede ontwikkelen van het technisch jeugdbeleid alsmede het uitvoeren van, en toezicht houden op, dit vastgestelde beleid;
  • het per leeftijdscategorie mede vaststellen welke vaardigheden de spelers moeten worden aangeleerd;
  • het, samen met de jeugdtrainers, samenstellen van trainingsprogramma’s per leeftijdscategorie;
  • het overdragen van kennis aan jeugdtrainers (bijvoorbeeld aan de hand van schema’s en voorbeeldtrainingen);
  • het regelmatig overleggen met de jeugdtrainers;
  • het coördineren van de indeling van de elftallen, dit in nauwe samenwerking met de jeugdtrainers.

Om het voor de coördinatoren en voor de jeugdtrainers zo overzichtelijk mogelijk te houden, is er een verdeling gemaakt naar leeftijdscategorieën. De verdeling is als volgt:

  • ………………. – verantwoordelijk voor JO19 t/m JO16
  • Jeroen Troost – verantwoordelijk voor JO15 t/m JO12
  • Ralph de Lange – verantwoordelijk voor JO11 t/m JO7

Naast de aanstelling van technisch jeugdcoördinatoren wordt de organisatie versterkt met een extra algemeen jeugdcoördinator in de persoon van Ardi Huizer.

De coördinatoren proberen het voor alle spelers en trainers zo goed mogelijk te regelen, zodat de kinderen plezier hebben in het voetballen maar ook hun talenten kunnen ontwikkelen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Jeroen Troost, 41 jaar, getrouwd met lieve Carolien en vader van twee coole zonen; Gijs en Sjoerd. Als kleine jongen ben ik in de jeugd van V.V. Rijsoord begonnen om uiteindelijk als 1e elftal speler te eindigen. Ik ben trainer van de JO15-1. Naast mijn trainerschap heb ik aangegeven graag iets meer te willen betekenen voor de jeugd van Rijsoord, dus daarom ben ik ook actief als jeugdcoördinator voor de JO12 – JO15. Laat je vooral niet weerhouden door mijn strenge bebaarde gezicht, schiet mij gewoon aan mochten er zaken niet lopen zoals ze zouden moeten lopen.

Ik ben Ardi Huizer en ik heb een Glastuinbouwbedrijf. Ik heb 4 kinderen, 2 dochters en een zoon die voetballen en 1 zoon die doet aan karate. Ik heb al een aantal teams getraind bij V.V. Rijsoord. En nu dus ook algemeen jeugdcoördinator.