Jeugd

Onder het motto “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”, is door V.V. Rijsoord een jeugdplan ingericht want voor iedere voetbalvereniging is de jeugd de toekomst. Jongens en meisjes die hun voetbalgrenzen willen verleggen moeten gestimuleerd worden.

Het voetbalspel is ontwikkeld om er plezier aan te beleven. Als het voetbal met plezier gespeeld wordt is een hoge tot zeer hoge kwaliteit te bereiken. Dit betekent dat V.V. Rijsoord voorziet in een goed en voldoende kader voor zowel de meer recreatief ingestelde spelers als ook voor de prestatiegerichte spelers. V.V. Rijsoord heeft de gezonde ambitie om met alle jeugdselecties op het niveau van de eerste klasse te gaan acteren. Om deze doelstelling te bereiken is aandacht voor de ontwikkeling van de trainers ook belangrijk. V.V. Rijsoord biedt hen daarom de ruimte om zichzelf verder te specialiseren in het vak zonder de balans tussen plezier en prestatie uit het oog te verliezen.

Iedere afdeling bij de junioren en pupillen heeft zijn eigen coördinator. Onder leiding van de coördinator wordt vanaf de F-categorie gewerkt aan de technische en tactische vaardigheden van de spelers. De coördinatoren hebben regelmatig contact met de trainers over de oefenstof en de vorderingen van de spelers. De structuur van de oefenstof is vastgelegd in het opleidingsplan. Gestreefd wordt naar een trainersstaf die voldoende aandacht kan geven aan de individuele speler. Per afdeling is naast de coördinator en keeperstrainer een trainersstaf aanwezig die voldoet aan het streven van minimaal één trainer per team. Een overzicht van alle coördinatoren en hun telefoonnummer tref je hier aan.

Maar lid zijn bij V.V. Rijsoord gaat verder dan alleen voetballen! Speciaal voor de jeugd is er een activiteitencommissie die met grote regelmaat leuke activiteiten organiseert voor de jeugd. Naast het jaarlijks terugkerend voetbalkamp kunnen de kinderen o.a. genieten van een Sinterklaasfeest en Kerstfeest en deelnemen aan de penaltybokaal.

Kortom V.V. Rijsoord is de juiste keuze voor een kind om zijn of haar voetballoopbaan te beginnen. V.V. Rijsoord verwelkomt iedereen dan ook graag als lid van de vereniging.

Keeperschool

Per januari 2014 heeft V.V. Rijsoord, onder leiding van Wim Berends, een eigen keeperschool gestart voor de jeugd. Elke maandagavond krijgen de keepers van E t/m A ruim een uur intensieve training volgens een opleidingsplan welke  onderdeel wordt van het jeugdplan.

Bestuur

Het bestuur van de jeugd bestaat uit:

Wim Vaandrager Wedstrijdsecretaris Jeugdafdeling V.V. Rijsoord   Denny Ipskamp Coördinator E-pupillen Jeugdafdeling V.V. Rijsoord  
Wim Vaandrager   Denny Ipskamp  
Wedstrijdsecretaris   Coördinator Pupillen  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

d.ipskamp@gmail.com

-
06 - 203 80 533   06 - 518 59 689  

 

Robin Borremans Hoofd Jeugdopleiding Jeugdafdeling V.V. Rijsoord marinawebsite Claudia den Hartigh Voorzitter Activiteitencommissie Jeugdafdeling V.V. Rijsoord marianne website
Robin Borremans Marina Kuipers Claudia den Hartigh Marianne de Reus
Hoofd Jeugdopleiding PR-Communicatie Voorzitter Activiteitencommissie Activiteitencommissie
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - -
06 - 216 35 191 06 - 149 18 699 06 - 147 46 196 06 - 559 22 890

 

Michelle Commijs Ledenadministratie Jeugdafdeling V.V. Rijsoord Alexander Commijs Ledenadministratie / Fotograaf Jeugdafdeling V.V. Rijsoord    
Michelle Commijs Alexander Commijs    
Ledenadministratie Ledenadministratie / Fotograaf    
- -    
06 - 361 87 766 06 - 389 36 536