Jeugd

Een 90-jarig bestaan van een vereniging is een mooie gelegenheid om terug te blikken en verhalen op te halen over het ontstaan en ontwikkeling van de club! Tevens is dit jubileum ook een mooi moment om het vizier op de toekomst te richten. Denkend aan de toekomst komen wij al snel uit bij de Jeugd. Zij zijn het die de vereniging laten voortbestaan. De jeugd heeft immers de toekomst!

Dat heeft ons gebracht tot de oprichting van 'KLUP 1924'. Een club waarvan iedereen lid kan worden met een groot hart voor de ontwikkeling van de jeugd van V.V. Rijsoord. De jeugd verdient een goede voetbalopleiding door geschoolde trainers. Middels voetbalclinics kunnen zij worden geïnspireerd en gemotiveerd om hun voetballend vermogen te verbeteren. Daarnaast kunnen georganiseerde activiteiten de basis zijn om de betrokkenheid van de jeugd bij onze vereniging te vergroten. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden waarmee 'KLUP 1924' zich bezig gaat houden.

Voor een bedrag van slechts €19,24 word je lid van 'KLUP 1924' en steun je de jeugd van V.V Rijsoord. Het bedrag komt volledig ten goede aan de jeugd.

Als lid zal je blijvend geïnformeerd worden over de uitgaven die worden gedaan. 'KLUP 1924' ambieert transparant te zijn en wil daarnaast de leden ook de ruimte geven om ideeën in te brengen, vanzelfsprekend, ten gunste van de jeugd.

Dus: word lid van 'KLUP 1924' en geef de toekomst de jeugd!

Hierbij machtig ik:

V.V. Rijsoord om EUR 19,24 (*) af te schrijven van: