Jeugd

RIJSOORD - Donderdagavond 8 juni jl. hebben de jeugdtrainers het seizoen afgesloten en alvast vooruitgekeken naar het seizoen 2017/2018. Daar is ook de voorlopige indeling gepresenteerd, die je hier kunt bekijken.

Het betreft zoals gezegd een voorlopige indeling omdat er - totdat de trainingen weer starten in de week van 21 augustus - nog veel staat te gebeuren. Wij blijven onverminderd zoeken naar trainers voor de vacante teams (jullie mogen je ook spontaan bij Robin Borremans melden natuurlijk). Er staat nog een open training gepland op 14 juni, waar wij veel nieuwe kinderen hopen te enthousiasmeren om bij ons te komen voetballen. We zijn nog op zoek naar enthousiaste meiden die een potje willen voetballen. We ontvangen nog regelmatig nieuwe aanmeldingen. Er zijn kinderen die twijfelen of ze doorgaan. En laten we ook de ontwikkelingen die kinderen in 2 maanden door kunnen maken niet vergeten.

Toch willen we alvast een beeld geven, omdat we weten dat het jullie bezighoudt. We hebben de indeling zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten we toch iets over het hoofd hebben gezien, dan spijt ons dat en willen we je vragen hierover contact op te nemen met ons hoofd Jeugdopleiding Robin Borremans via 06 – 21 63 51 91.