Jeugd

Een voetbalverenging is meer dan voetbal alleen. Daarom organiseert de activiteitencommissie gedurende het seizoen diverse activiteiten naast het voetbal voor alle jeugdleden van V.V. Rijsoord. Het zijn activiteiten voor de allerkleinsten (mini F) tot de grote heren van de A. De doelstelling van de activiteitencommissie is om de onderlinge sfeer te bevorderen en de jeugd te betrekken bij onze club. Met als volgend doel hierdoor de teamgeest en de clubbinding te stimuleren en zo de sport en de club te promoten.

Naast inspanning levert de activiteitencommissie ontspanning. De activiteiten worden buiten de wekelijkse trainingen en zaterdagse wedstrijden om georganiseerd zodat de jeugd geen minuut hoeft te missen van de sport waar ze zo gek op zijn. De activiteitencommissie valt onder de verantwoording van het jeugdbestuur.

De activiteitencommissie organiseert inmiddels de navolgende activiteiten:

• Sinterklaasfeest
  • Kerstfeest
  • Zaalvoetbaltoernooi
  • Voetbalkamp
  • Penaltybokaal
  • Pupil van de Week
  • Sponsor Voetbaldag
  • Mini-F toernooi
  • Feestavond junioren (Cola-disco)
  • Afsluitavond Pupillen/Junioren
  • Ondersteuning acties van individuele jeugdelftallen

Voor een totaaloverzicht verwijzen wij je naar onze activiteitenagenda.

Help mee!

Vind je het ook leuk om te organiseren en mee te denken over nieuwe activiteiten, en wil je iets terug doen voor onze jeugd? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en help mee een aantal leuke activiteiten voor onze Rijsoord-jeugd op te zetten en te continueren.

Pupil van de week

Sinds jaren heeft V.V. Rijsoord de traditie om bij iedere thuiswedstrijd van het 1e elftal een Pupil van de Week in te zetten om het team moreel te ondersteunen. De achterliggende gedachte is om de betrokkenheid tussen de senior-en jeugdspelers hiermee te bevorderen.

Als je Pupil van de Week bent maak je alles mee wat de 1e elftalspelers ook meemaken. Je zit bij hen in de kleedkamer, doet mee aan de warming-up, mag in de dug-out plaatsnemen en als klap op de vuurpijl mag je in de bestuurskamer een verrassing in ontvangst nemen.

De Pupil van de Week wordt gekozen uit de 2-e jaar-E-spelers. Indien één van je ouders vrijwilliger is op de vereniging heb je voorrang. Het kiezen van de overige spelers vindt plaats door middel van loting.