Duurzaam renoveren

Zonnepanelen

Sinds half juli 2020 liggen, dankzij fantastische bijdragen van de Businessclub, Fonobori, Softs en HDO Dakbedekking de zonnepanelen van Solaroplossing BV op het dak. En die leveren de club direct besparingen op de energierekening op. Een mooie duurzame investering!

Wil je de prestaties van de zonnepanelen bekijken? Klik hier…

Renovatie Kleedkamers

Zijn ze mooi of niet?
Inmiddels hebben we 8 nieuwe kleedkamers gerealiseerd, al het leidingwerk vervangen, de toiletten beneden en het herentoilet boven gerenoveerd, een nieuwe ketel aangeschaft, zonnepanelen geplaatst en het jeugdhome en wedstrijdsecretariaat aangepakt. Alles bij elkaar flinke uitgaven, die we mede dankzij de inzet van vrijwilligers en bijdragen van sponsoren, obligatiehouders, leden en welwillende aannemers hebben kunnen doen.

Financiële stand van zaken
We missen – mede door de coronacrisis – de nodige inkomsten om ook de laatste twee kleedkamers (die ook meteen het meest ingrijpend zijn: het bijgebouw) te renoveren. Vanaf het begin hebben we aangegeven dat we de renovatie gefaseerd en verantwoord willen doen. Daarom maken we nu een pas op de plaats en gaan we pas verder met de laatste kleedkamers als de middelen daarvoor op de rekening staan. We willen – geen enkel financieel risico lopen.