Club

RIJSOORD – Zaterdag 17 juni jongstleden vond al weer het vijfde VOR 35+Toernooi plaats op het Ridderkerkse sportpark bij V.V. Rijsoord. De weergoden waren de 35+ -ers goed gezind. Voor een sportieve prestatie was de temperatuur wellicht een beetje aan de hoge kant, echter voor de derde helft waren de weersomstandigheden perfect te noemen. Voor het eerst vond het toernooi plaats op het mooie nieuwe kunstgrasveld die het sportpark sinds kort rijk is. Hierbij kon gelijk mooi gebruik gemaakt worden van de nieuwe aangrenzende overkapping die een schaduwrijke plek bood aan de verhitte voetballers. Rijsoords eigen “grillmasters” Martin Spilt en Paul Bestebreurtje ontfermde zich over de hamburgers, en het alom bekende barpersoneel stond op scherp om de deelnemers van het broodnodige drinken te voorzien.

Maar liefst 8 teams hadden zich opgegeven voor de lustrum-editie van het vriendschappelijk toernooi. Het deelnemersveld was weer als vanouds echter met 1 debutant. De mannen van Sonneburgh hadden zich als laatste deelnemer aan het lijstje toe laten voegen. Het vermoeden heerst dat zij na hun debuut van zaterdag de smaak te pakken hebben en zich volgend jaar wellicht weer zullen melden.

De deelnemende teams waren :

1) Rijsoord 1
2) Rijsoord 2
3) Bolnes 1
4) Bolnes 2
5) Peursum
6) Sliedrecht
7) ASWH
8) Sonneburgh

Na (letterlijk) een verhitte strijd te hebben geleverd was aan het einde van de middag de uitslag bekend. De uitkomst van dit toernooi begint al een beetje voorspelbaar te worden want ook dit vijfde toernooi leverde voor de derde keer op rij dezelfde winnaar. Hieronder de uiteindelijke uitslag:

1) BOLNES 1
2) BOLNES 2
3) PEURSUM
4) RIJSOORD 1
5) SLIEDRECHT
6) SONNEBURGH
7) ASWH
8) RIJSOORD 2

Na een verfrissende douche waren alle deelnemers klaar voor de befaamde derde helft van dit toernooi. DJ CAGEMAN zorgde voor de muzikale omlijsting en het bleef nog lang gezellig op het sportpark.

De prijsuitreiking werd verzorgd door de hoofdsponsor van dit toernooi, Hans van Ooijen van VOR Groenten- en Fruitimport.
Het fantastische vlees werd verzorgd door Keurslagerij Theo Barten Ridderkerk. Ook een woord van dank voor de sponsoring van de Supportersvereniging van V.V. Rijsoord  en Jaloezieënfabriek Zuid.

Tot slot een dankwoord aan alle vrijwilligers die dit toernooi hebben mogelijk gemaakt. Van het bakken van de hamburgers, het bedienen van de bar, de scheidsrechters, speaker en aan iedereen die op zijn manier een steentje heeft bijgedragen. Zonder al deze sponsoren en vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om dit toernooi te organiseren.

De organisatie kijkt weer met een goed gevoel terug op het afgelopen toernooi en zal zich inzetten om van de nieuwe editie in 2018 weer een groot succes te maken.

Voor een impressie van deze geslaagde dag klik op deze link voor de foto's : foto's 35+ toernooi 2017