Club

RIJSOORD – Het is weleens anders geweest, maar afgelopen zaterdag zorgden de weersomstandigheden voor een prima verlopen familiedag op de voetbalvereniging Rijsoord. Vroeg in de ochtend werd de jeudgvoetbalclinic al klaargezet door Patrick Sluimers en zijn vrijwilligers en om 09:00 ging het van start met onze jeugdleden. Vanwege het fraaie weer mocht zo nu en dan wat drinken natuurlijk niet ontbreken. Nadat alle sportieve activiteiten waren voldaan had Karin Vaandrager inmiddels urenlang in de keuken gestaan om overheerlijke patatjes te eten. Het zal ook duidelijk zijn dat deze geste bijzonder werd gewaardeerd.

Gedurende de hele dag was Marina Kuipers druk bezig om de jongste jeugd van een mooi geschilderde outfit te voorzien. Marina heeft geen moment zonder werk gezeten. Om 12:00 waren de senioren aan de beurt. En ook dit jaar waren er weer superleuke outfits gemaakt. Maar één ding was toch wel het hoogtepunt... TATUTATU. Een politiewagen kwam het terrein opgereden. Wat was er aan de hand? Het waren de dames van ‘Orange is the new Black’. Leuke éntree dames! Er werd op vier veldjes lekker gevoetbald, de temperatuur steeg en dus had het barpersoneel het extreem druk.

Uitslag:

Poule A: FC Bierteam
Poule B: Mannen en Niels
Poule C: Pony Pack 1
Poule D: FFL (Havelaartjes)

Leukst verklede team:

Pony Pack 1 en 2

Later op de middag was ervoor de jeugd ook nog bumpervoetbal en een penaltybokaal. En aan het einde van de middag waren er overheerlijke aardbeien, mede mogelijk gemaakt door Groenten en Fruitimport Van Ooijen bv. Afsluitend een woord van dank aan het kantinepersoneel en de vele vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Maar natuurlijk ook aan de organisatie, die weer veel vrije uurtjes aan deze dag hebben geïnvesteerd om hem mogelijk te maken. Met de familiedag is het voetbalseizoen 2016/ 2017 van de V.V. Rijsoord officieel afgesloten en wordt alweer afgeteld om aan het seizoen 2017/ 2018 te beginnen.