Club

Doelman Michael Bekkers is weer de sportman van het jaar bij de V.V. Rijsoord. Zaterdagavond werd hij in de bloemetjes gezet en kreeg hij de bij zijn verkiezing behorende beker. Het werd voor Bekker een echte ‘close finish, want verdedigers Niels Groeneveldt en Darlison Gerardus volgden hem op de voet. Rijsoord 6 werd tot veler verrassing de sportploeg van het jaar. Daar waar iedereen dacht dat Rijsoord 1 vanwege het kampioenschap met die eer zou gaan schuiven, waren het de spelers van het 6e die de beker kregen uitgereikt. Voor de tweede maal in successie zijn zij ongeslagen kampioen geworden.

De kantine van de V.V. Rijsoord begon pas tegen de bekendmaking van de sportploeg en de sportman vol te stromen, maar voor die tijd was het erg rustig. Eerst was de sportploeg aan de beurt. Rijsoord 1, 6 en 11 waren genomineerd. Rijsoord 1 en 6 vanwege het kampioenschap en Rijsoord 11 vanwege het feit dat de ploeg probleemloos door de competitie gaat. Ook niet onbelangrijk voor een vereniging. Een kampioenschap en een promotie naar de hoofdklasse waren niet voldoende om sportploeg van het jaar te worden en dus werd niet Rijsoord 1, maar Rijsoord 6 de sportploeg van het jaar. Dit tot grote vreugde van het vrijwel voltallige team.

Sportman
Vervolgens was de verkiezing van de sportman van het jaar. Genomineerd waren doelman Michael Bekkers en de verdedigers Niels Groeneveldt en Darlison Gerardus. De waardering van deze spelers is tot stand gekomen door meerdere waarnemers, die na de wedstrijd de spelers een aantal punten toekent. Het verschil tussen de nummer 1 en 3 was nog geen tiende punt, dus zat alles dicht tegen elkaar. Het werd weer doelman Michael Bekkers, die zich weer sportman van het jaar mag noemen. Niels Groeneveldt, die zijn eerste seizoen bij Rijsoord speelde, werd tweede en de altijd betrouwbare verdediger Darlison Gerardus bezette weer de derde plaats. De drie spelers werden in de bloemetjes gezet en Michael Bekkers kreeg de bijbehorende beker uitgereikt. De spelers zijn ook volgend jaar weer bij Rijsoord te bewonderen.