Business Club

‘Sportief in beeld is sportief onder de aandacht’

Honderdduizenden mensen leggen hun hart en ziel in het voetbal. Ze bedrijven de sport, besturen de club of kijken ernaar. Hoe ze sport ook beleven, ze beleven het sportief. Want sport verbroedert. V.V. Rijsoord biedt bedrijven de mogelijkheid om in contact te komen met andere bedrijven en voetballiefhebbers en zich te koppelen aan dit positieve gevoel dat door velen wordt beleefd.

V.V. Rijsoord heeft een grote variëteit aan sponsorpakketten die afgestemd worden op de wensen van de sponsor en elk pakket heeft zijn eigen sponsoruitstraling bij V.V. Rijsoord. De full colour vakadvertentie op één van de vier Rijsoord-sportpagina’s in de Ridderkerkse huis-aan-huiskrant De Combinatie is zo’n sponsoruitstraling. Deze Rijsoord-sportpagina’s komen na elke thuiswedstrijd tijdens het lopende voetbalseizoen van het eerste elftal uit. Daarnaast zijn er naamsvermeldingen op het sponsorbord in de kantine, op de website, in de presentatiegids, een tribunebord en/of sponsorbordje in de bestuurskamer/sponsorhome pr- en communicatiemiddelen om de naamsbekendheid te vergroten. Ook heeft elke sponsor gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste elftal en sponsorhome alsmede een uitnodiging voor de jaarlijks terugkerende sponsoravond.

Kortom: een sponsor bij V.V. Rijsoord krijgt de aandacht die hij verdient!

Onderstaand een greep uit de vele sponsormogelijkheden:

shirtsponsor

Team- of shirtsponsor

Bij verschillende teams zijn er mogelijkheden om op te treden als team-/shirtsponsor. Via shirtreclame wordt de naam van het bedrijf verbonden aan een team en gepresenteerd aan de buitenwacht. Behalve de shirtreclame kan samen met bevriende zakenrelatie(s) een team gesponsord worden via reclame op het voetbaltenue, trainingspak annex uitgaanspak en voetbaltas. Elke optie is bespreekbaar.

Reclamebord

Rondom het hoofdveld van Sportpark ’Het Kraaiennest’ bestaat de mogelijkheid om een bedrijf te presenteren middels een reclamebord te plaatsen. De afmetingen van een reclamebord zijn respectievelijk 3 of 6 meter breed en een hoogte van 70 cm.

wedstrijdbalWedstrijdbal

Tijdens elke thuiswedstrijd in de competitie van het eerste elftal kan een sponsor de wedstrijdbal schenken. De sponsor van de wedstrijdbal wordt vervolgens omgeroepen voor aanvang van de wedstrijd en vermeldt in het programmaboekje.

Sponsor van de Week

Als het eerste elftal een thuiswedstrijd voor de competitie speelt kan een bedrijf optreden als ‘Sponsor van de Week’. De ‘Sponsor van de week’ krijgt voor, tijdens en na de wedstrijd volop aandacht en wordt omgeroepen voor aanvang van de wedstrijd, vermeldt in het programmaboekje en kan eigen bedrijfspromotie inbrengen.

Website

De website van V.V. Rijsoord trekt dagelijks vele honderden en in het weekend zelf zo’n ruim duizend bezoekers. Banners op het belangrijkste communicatiemiddel van V.V. Rijsoord bieden bedrijven een groot bereik voor de naamsbekendheid.

busstickerBussticker Spelersbus

V.V. Rijsoord beschikt over een eigen verenigingsbus die een bijdrage levert aan de uitstraling van de gehele club. Gedurende het voetbalseizoen is de spelersbus iedere zaterdag op weg naar een uitwedstrijd van o.a. het eerste elftal, maar is ook beschikbaar voor andere teams. Een prachtige gelegenheid om bedrijven meer naamsbekendheid te geven. Dankzij diverse sponsoren is de exploitatie van deze fraai uitziende spelersbus mede mogelijk gemaakt.

Club TV

V.V. Rijsoord beschikt over een narrowcasting TV-circuit genaamd: Rijsoord Club TV waarbij op vier TV-schermen (1 in de bestuurskamer/sponsorhome en 3 in de kantine) een reclameboodschap en/of bedrijf gepresenteerd kan worden. Rijsoord Club TV draait 24/7!

presentatiegidsPresentatiegids 'De Kraai'

Jaarlijks verschijnt bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen een fraaie presentatiegids (link naar de presentatiegids) geheel uitgevoerd in full colour. Deze gids, met zeer aantrekkelijke advertentietarieven, heeft een oplage van 700 exemplaren en een omvang van ± 52 pagina’s en wordt verspreidt onder alle Rijsoord-leden, sponsoren, adverteerders en tegenstanders van het eerste elftal.

Andere sponsormogelijkheden zijn lidmaatschappen van de club van 1250 of 450.

Voor meer informatie over de reclame- en/of sponsormogelijkheden bij V.V. Rijsoord of het maken van een vrijblijvende afspraak kan iedereen terecht bij de Businessclub-bestuursleden, een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het digitale formulier bij contact gebruiken.