Business Club

Ieder voetbalseizoen organiseert de BCR activiteiten waarvoor alle sponsoren een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen. Iedereen is dan van harte welkom om met partner onderstaande avonden bij te wonen. Naast gezelligheid en een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en drankje is er voldoende ruimte om te netwerken.

Sponsoravond

Jaarlijks wordt er een speciale sponsoravond georganiseerd waarbij een speciale gastspreker uit de voetbalwereld wordt uitgenodigd. Afgelopen jaargangen zijn o.a. de volgende gastsprekers geweest: Wiljan Vloet, Mario Been, Hugo Borst, Martin van Geel en Gertjan Verbeek. De avonden worden gepresenteerd door Jan Dirk Stouten o.a. bekend als sportverslaggever bij RTV Rijnmond en studiogast bij het TV-programma FC Rijnmond.

kaaswijn large

Kaas- en Wijnavond

Ongeveer twee weken voor Kerst wordt op een donderdagavond de jaarlijks terugkerende traditie 'Kaas- en Wijnavond' georganiseerd. In een met kerstsfeer omgetoverde kantine kan iedereen heerlijk genieten van de vele culinaire hapjes en uiteraard verschillende wijnsoorten.