Activiteitencommissie

V.V. Rijsoord is meer dan een voetbalvereniging. Daarom organiseert de activiteitencommissie gedurende het seizoen allerlei activiteiten voor jeugdleden. Voor de allerkleinsten (minipupillen O-7) tot en met de mannen en dames O-19. Doel: de onderlinge sfeer bevorderen en de jeugd betrekken bij onze club. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de teamgeest en de clubbinding stimuleert en we zo de sport en club promoten.

De activiteiten worden zoveel mogelijk buiten de wekelijkse trainingen en zaterdagse wedstrijden om georganiseerd. De activiteitencommissie valt onder verantwoording van de jeugdafdeling.

De activiteitencommissie organiseert onder andere de volgende activiteiten:

• Sinterklaasfeest
  • Kerstfeest
  • Zaalvoetbaltoernooi
  • Voetbalkamp
  • Penaltybokaal
  • Pupil van de Week
  • De Grote Clubactie met feestelijke prijsuitreiking
  • Het Kindercarnaval
  • De Chocoladebingo
  • Afsluitavond Pupillen/Junioren
  • Afsluitende BBQ vanaf O15
  • En we ondersteunen acties van individuele jeugdelftallen

Neem ook een kijkje op de activiteitenagenda.

Help mee!

Vind je het leuk om mee te denken over nieuwe activiteiten, hou je van organiseren en wil je iets doen voor onze jeugd? Mail dan naar Arie Lodder en kom ons team versterken.

Pupil van de week

Iedere thuiswedstrijd van het vlaggenschip van V.V. Rijsoord wordt er een Pupil van de Week gekozen. De pupil ervaart dan hoe het is om in het eerste elftal te spelen en hij of zij kan het team vanuit de dug-out aanmoedigen. Zo bevorderen we de betrokkenheid tussen de senior- en jeugdspelers.

Als Pupil van de Week neem je echt een kijkje achter de schermen. Je zit met de selectie in de kleedkamer, doet mee aan de warming-up, je ontmoet de scheidsrechter en loopt naast de scheids het veld op, je mag de aftrap verzorgen, in de dug-out plaatsnemen en als klap op de vuurpijl krijg je na afloop van de wedstrijd in de bestuurskamer een verrassing.

De Pupil van de Week wordt gekozen uit de JO-11 spelers. Indien één van je ouders vrijwilliger is op de vereniging heb je voorrang en daarna wordt er geloot.