Fitte kraaien

Iedere maandag van 19 – 20 uur fysio voor geblesseerde leden

RIJSOORD – V.V. Rijsoord werkt, na een succesvolle pilot, met ingang van het seizoen 2023/2024 samen met Paramedisch Centrum Slikkerveer (PCS). Iedere maandag van 19.00 – 20.00 uur is Michael Huizer op de club te vinden in de behandelkamer in het hoofdgebouw of langs de lijn. Geblesseerde leden (zowel junioren als senioren) kunnen hier zonder afspraak binnenlopen voor een intake en advies. Samen kijken jullie naar het vervolg en je krijgt eventueel oefeningen mee.
Voor een verdere behandeling van blessures (ook echografie en cryobehandelingen) en revalidatie kan worden uitgeweken naar PCS Slikkerveer waar ook een kinderfysiotherapeut aanwezig is óf je kiest voor je eigen fysiotherapeut.

En heb je als trainer een geblesseerde speler in je team en wil je even overleggen over hersteltrainingsoefeningen. Dan kan dat natuurlijk ook.

Heb je een blessure opgelopen en wil je niet wachten tot de maandagavond? Bel dan rechtstreeks naar PCS: 0180 – 411885. Als je een beetje flexibel bent in tijd dan kun je op werkdagen vaak al binnen 24 uur terecht.