In memoriam: Hans Verschoor

RIJSOORD – Ons bereikte het verdrietige bericht dat in de nacht van donderdag op vrijdag Hans Verschoor is overleden. Hans leed de laatste jaren aan dementie en verbleef in verzorgingstehuis “De Riederborgh”.

De oudere kraaien zullen zich Hans zeker herinneren als een markant figuur. Jarenlang was hij een steunpilaar voor het 1ste en 2e elftal. Een noeste voorstopper die niet van verliezen hield. Nadat hij afscheid had genomen van het selectievoetbal, was hij jarenlang de animator van het 6e elftal. Maar ook binnen de jeugdafdeling heeft hij diverse functies verricht en jarenlang was hij op donderdagavond de trainer van de “ongeselecteerden”. Door de diverse besturen werd Hans meermaals om advies en raad gevraagd bij uiteenlopende problemen binnen de club. Voor zijn ziekte vormde hij met broer Wout een vast koppel op de klaverjasavonden van de supportersvereniging.

Nadat er voor de “ongeselecteerden” geen plaats meer was op de donderdagavond werd de donderdagavond de vaste tennisavond van Hans. Met heel veel plezier heeft hij nog jarenlang een balletje geslagen en ook hier hield hij niet van verliezen. Totdat het echt niet meer ging bleef hij echter betrokken bij de club en verzorgde hij het bestand van de Club van Honderd. Rijsoord was zijn club.

We wensen zijn vrouw Ria en zijn kinderen Corine en Patrick, Aart en Marjan, kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte.