Voorbeschouwing

Voorbeschouwing BVCB – Rijsoord

RIJSOORD – Dit weekend wanneer het eindelijk ook nog eens lekker weer lijkt te worden spelen de “kraaien” hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. De tegenstander is dan BVCB in Bergschenhoek. In de thuiswedstrijd, kort na de winterstop, werd een 2-1 nederlaag genoteerd.

Gedurende het seizoen is een nederlaag met 1 doelpunt verschil te veel en te vaak genoteerd. Het “geluk” lachte de “kraaien” zeker niet toe. Het duurde eigenlijk te lang voordat het eerste punt, laat staan de eerste overwinning werd behaald. Dat beetje geluk heb je soms wel nodig om met meer vertrouwen de volgende wedstrijd in te gaan.

Maar desondanks bleef de ploeg van Johan Versluis er lang in geloven dat een ontsnapping aan rechtstreekse degradatie mogelijk zou zijn maar de realiteit is anders. Volgend seizoen komt de ploeg, waarin de vereniging ook nog eens het 100-jarig bestaan zal vieren, uit in de tweede klasse. Wat zou het mooi zijn als dan, net als ruim 10 jaar geleden, het verblijf in de 2e klasse zich zal beperken tot 1 seizoen.

We kijken dus eigenlijk al uit naar volgend seizoen, maar eerst zullen we deze zaterdag nog om 14.30 uur aantreden in Bergschenhoek. Net als Rijsoord lijkt BVCB niet voor een verlenging van de competitie in aanmerking te komen dus laten we er dan maar vanuit gaan dat beide ploegen er een leuke wedstrijd van gaan maken.

Spelers en staf worden uiteraard veel succes gewenst en hoe mooi zou het zijn om na het verdiende punt van vorige week er dan ook nog maar eens drie aan het totaal toe te voegen.

Leave a Reply