10 juni 2023 Familiedag

Schrijf je team nog snel in voor de Familiedag!

RIJSOORD – Hebben jullie je team al ingeschreven voor de familiedag op 10 juni? Doe het snel! Want er zijn nog enkele plaatsen vrij en dan kunnen we de poules gaan maken.

We halen alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken en zijn volop bezig met de voorbereidingen. Voor jullie wordt het nu tijd om in te gaan schrijven én na te denken over je outfit.
Want naast een winnaar van het toernooi hebben we ook prijzen voor het leukst verklede team.

Op de familiedag mag (bijna) alles. Je kunt vanaf 13 jaar een team maken met je ouders, met vrienden en vriendinnen of jong en oud in de mix. Voor de kids van O9 tot en met O12 is er een 
4 x4 toernooi en kun je je eigen dreamteam samenstellen met leeftijdsgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes. Het belangrijkste is dat we er een vrolijke en gezellige dag van maken.

De KNVB heeft op 10 juni voor alle meidenteams de Final League georganiseerd (info volgt via de trainers). Een leuk afsluitend toernooi van het 4 fasen voetbal. Wel heel jammer dat de meiden er dan niet bij zijn maar de datum voor dit toernooi van de KNVB kwam lang nadat de datum voor de familiedag is vastgesteld. Maar waar het om gaat is dat er die dag lekker gevoetbald wordt, dus dat zit wel goed.


De dag ziet er als volgt uit:

Rijsoord jeugd 4 x 4 voetbaltoernooi verkleed (O9 tm O12): Aanvang 11.30 uur
Rijsoord 7 x 7 voetbaltoernooi verkleed (vanaf 13 jaar tot…): Aanvang 11.30 uur
Afsluitende BBQ vanaf 16.30 uur

Zijn jullie erbij om het seizoen knallend af te sluiten?
Vanaf nu kun je je inschrijven voor de verschillende onderdelen. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 27 mei.

Inschrijfformulier 4 tegen 4 Familiedag 2023

Inschrijfformulier 7 tegen 7 Familiedag 2023

Inschrijfformulier BBQ Familiedag 2023

Je kunt de pdf-jes hier downloaden en volledig ingevuld inleveren bij Gerard Sluimers, achter de bar in de kantine of mailen naar het e-mail adres op het betreffende formulier.