Pupil van de Week

Pupil Thijs van Kouwen geniet met volle teugen

RIJSOORD –  Thijs van Kouwen was 20 mei pupil van de week bij de wedstrijd Rijsoord – SVOD’22. Thijs had deze middag zijn ouders, broertje, zusje, opa en oma’s meegenomen. Thijs had er veel zin in, maar gaf wel aan ook best zenuwachtig te zijn. De spelers van het eerste kwamen rond 13.10 uur naar het jeugdhome en daar werd Thijs hartelijk begroet door de spelers. Hij mocht bij de voorbespreking zijn en een voorspelling doen van de einduitslag. Thijs had er vertrouwen in en voorspelde een 2-1 winst voor V.V. Rijsoord.

Voor de wedstrijd deed Thijs mee met de warming-up en liet hij zich niet kennen tussen de mannen van Rijsoord 1. Tijdens het overspelen van de bal met Jochem van Kouwenhoven en Youri Haasdijk deed Thijs goed mee. Ook mocht hij samen met alle spelers op het doel schieten, wat hem goed af ging. Een goede voorbereiding op de aftrap die Thijs mocht nemen.

Vooraf aan de wedstrijd liep Thijs naast de scheidsrechter het veld op. Na het schudden van handen van spelers van Rijsoord en SVOD’22, gooide Thijs de munt op en ging hij klaar staan om het duel aan te gaan met de tegenstander. Thijs liep gemakkelijk langs de tegenstanders, hield de bal goed bij zich en schoot met links de bal strak in het doel. Thijs had de mannen van Rijsoord laten zien hoe ze moesten scoren.

Tijdens de wedstrijd zat Thijs tussen de reserve spelers in de dug-out, waar hij geconcentreerd en vol spanning naar de wedstrijd zat te kijken. Thijs zag Rijsoord helaas niet winnen, maar vond de 2-2 gelijkspel ook prima. Nadat de nabeschouwing in de kleedkamer achter de rug was, kwam Thijs naar de bestuurskamer toe. Daar aangekomen vertelde hij wat hij allemaal had meegemaakt, wat er besproken was in de kleedkamer en dat de spelers niet echt tevreden waren met een gelijkspel maar Thijs vond de trainer wel positief.

Naast drinken en patat kreeg Thijs van speler Timo Versteeg een certificaat en een bal met alle handtekeningen van alle spelers van Rijsoord 1 kado.
Thijs heeft het erg naar zijn zin gehad en geeft deze middag een dikke 10.

Wij vonden het heel leuk dat Thijs de pupil van de week was en geven hem ook een dikke 10!