Pupil van de Week

Pupil van de Week: Thijs van Kouwen

RIJSOORD – Op zaterdag 20 mei is Thijs van Kouwen Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Rijsoord – SVOD’22. Op dinsdag 16 mei april werd Thijs door jeugdvoorzitter Marcel van Duffelen verrast tijdens zijn ingelaste wedstrijd. Dat maakte zijn avond weer goed. Thijs vond het erg leuk dat hij gevraagd werd en nam de uitnodiging met plezier aan.

Thijs  speelt dit seizoen in de JO11-1 als links back, en houdt alles en iedereen tegen. Zijn vader is daar trainer/coach. Thijs is lekker fanatiek en houdt van jongs af aan al van voetbal. Hij vindt het leuk om trucjes met de bal te doen. Thijs is vanaf zijn 6e al lid van VV Rijsoord en is regelmatig langs de lijn te vinden als het 1e thuis speelt. Hoe leuk is het dan dat je as zaterdag alles vanaf de bank mag meemaken Thijs? En vergeet ook niet de voorbespreking en de kleedkamer. Het is een écht kijkje achter de schermen.

Als je aan Thijs  vraagt wie zijn favoriete voetballer is dan zegt hij Kylian Mbappé. De favoriete club van Thijs is Liverpool. We wensen Thijs heel veel plezier zaterdag. De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, dus laten we hopen dat de mannen van Rijsoord 1 de punten in huis weten te houden.