Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Nieuw Lekkerland – Rijsoord

Rijsoord – Er staat voor de “kraaien” niets meer op het spel nadat degradatie een feit is geworden. Toch zal de spelersgroep en de technische staf er alles aan willen doen om ook in de laatste wedstrijden in de eerste klasse gas te geven en de huid duur te verkopen. Juist tegen tegenstanders die nog wel ergens voor moeten gaan om hun seizoen goed af te kunnen sluiten.

Komende zaterdag is Nieuw Lekkerland de tegenstander en zij zijn er uiteindelijk wel in geslaagd om weg te komen van de directe degradatieplaatsen, na een voor hen ook slechte start in de competitie. Een scenario wat eigenlijk Rijsoord ook voor ogen had maar waar wij uiteindelijk toch de handdoek moesten gooien.

Kortom de punten voor direct lijfsbehoud zijn belangrijk voor het team van interim trainer Ronald Hulsbosch. Hij zou maar wat graag Nieuw Lekkerland in de eerste klasse houden, voor zichzelf maar zeker ook voor de trainer in het nieuwe seizoen, Foo Gouman.

Voor Rijsoord staat er dan misschien niets meer op het spel toch zal het team wat vandaag in het veld staat zichzelf een betere uitslag toewensen dan de laatste wedstrijd tegen DCV (0-2 verlies).

De heenwedstrijd in Rijsoord eindigde overigens in een spectaculaire 3-3 eindstand. Tegen 17 uur zullen we weten wat de bespiegelingen vooraf hebben opgeleverd, de wedstrijd in Nieuw Lekkerland begint om 15 uur.