Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Xerxes DCB – Rijsoord

RIJSOORD – Na een weekje vrijaf mogen de spelers van ons eerste elftal de teleurstelling over de verloren wedstrijd tegen Terneuzense Boys proberen weg te poetsen om weer terug te keren in de positieve flow van de weken daarvoor. Natuurlijk het besef daalt langzaam in dat het haast een onmogelijke taak zal zijn om directe degradatie te ontlopen.

Toch zal de technische staf onder leiding van Johan Versluis er alles aan doen om de huid zo duur mogelijk te verkopen. Dit weekend spelen de ‘kraaien’ in het Rotterdamse Zevenkamp tegen Xerxes DZB. De ploeg van Tom Rietberg heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door de laatste twee wedstrijden te verliezen en zo even een pas op de plaats moest maken in de strijd om de bovenste plek. In de landelijke KNVB beker werd deze week echter wel gewonnen, zodat ze komend seizoen uit mogen komen in de ‘grote’ knvb beker. Een mooi succes!

Overigens werd de wedstrijd in Rijsoord op eenvoudige wijze met 0-5 gewonnen door Xerxes DZB. Of dat zaterdag weer een gemakkelijke middag voor Xerxes DZB zal worden weten we rond de klok van half vijf. De wedstrijd in Zevenkamp op het sportpark Faas Wilkes begint om 14.30 uur.

Spelers en staf worden uiteraard veel succes gewenst.