Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Terneuzense Boys

RIJSOORD – En zo lijkt het er voor de “kraaien” opeens anders uit te zien. Twee opeenvolgende overwinningen voor het team van Johan Versluis zorgen voor het vertrouwen wat nodig is om de woorden van de trainer, om het niet zonder meer op te willen geven, kracht bij te zetten. De ontsnappingsroute van directe degradatie is ingezet.

Natuurlijk blijft het de vraag of dat nog op tijd is, maar daarom was de overwinning op eerst de Zwerver en afgelopen week de Zwervers wel van belang om het gevoel van “we gaan het redden” vast te houden.
Dat goede gevoel heeft de tegenstander van deze week ook ervaren. Drie opeenvolgende  overwinningen voor de Terneuzense Boys hebben gezorgd voor aansluiting met de subtop van deze eerste klasse C.
In de thuiswedstrijd in Zeeland moest Rijsoord met 1-0 de punten bij de thuisclub laten. Het zou dus een mooie revanche zijn om dan nu maar op het eigen goed bespeelbare kunstgras die nederlaag op de moeilijk bespeelbare Zeeuwse kleigrond goed te maken.
Het zou wat zijn als wij nu kunnen zeggen dat we drie keer op een rij de drie punten mogen bijschrijven. Dan zal het besef alleen maar groeien dat een ontsnapping aan rechtstreekse degradatie zeker tot de mogelijkheden zal behoren.
Maar ook voor ons geldt: geen woorden maar daden! Komen jullie de kraaien aanmoedigen op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur aan de Vlasstraat?!
Spelers en technische staf worden dan ook veel succes gewenst om de daad bij het woord te voegen.