Pupil van de Week

Pupil van de week: Nils Bijsterbosch

RIJSOORD – Op zaterdag 1 april (geen grapje) is Nils Bijsterbosch Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Rijsoord – Terneuzense Boys 1. Op dinsdag 28 maart kwam jeugdvoorzitter Marcel van Duffelen tijdens zijn training het veld op met de felbegeerde uitnodiging. Nils vond het erg leuk en nam de uitnodiging maar wat graag aan.

Nils speelt zelf in de JO11-4. Hij staat in de spits en zoals jullie op de foto kunnen zien pakt hij graag een doelpuntje mee. Nils is erg fanatiek, kan goed zijn energie kwijt tijdens de wedstrijd en gaat vol voor de winst. Nils vindt voetballen zo leuk omdat hij lekker tegen de bal kan trappen en natuurlijk doet hij niets liever dan scoren.

De favoriete voetballer  van Niels is Santiago Gimènes en laat die nu net bij zijn favoriete club Feyenoord spelen. Maar aanstaande zaterdag staat alles in het teken van het blauw-wit van de kraaien. Dan krijgt Nils een kijkje achter de schermen bij de thuiswedstrijd van heren 1 van V.V. Rijsoord. En die mannen zijn in de winning mood dus laten we hopen dat ze dat vasthouden.

Wij wensen Nils heel veel plezier komende zaterdag!