Voorbeschouwing

Voorbeschouwing CVV Zwervers – Rijsoord

RIJSOORD – Geluiden van binnen, maar zeker van buiten de vereniging, worden opgevangen dat degradatie naar de 2e klasse voor Rijsoord slechts een kwestie van tijd is. En toch gelooft de technische staf en de spelersgroep in een Houdini- act. Trainer Johan Versluis sprak dat afgelopen weekend nog maar eens hardop uit. Rijsoord zal zich niet zomaar gewonnen geven. De wedstrijd tegen de Zwerver Kinderdijk was daar een voorbeeld van. Door te winnen met 2-1 wisten de “kraaien” de laatste plek over te doen aan de tegenstander van deze middag.

Die nuttige en broodnodige overwinning zal echter wel een goed vervolg moeten krijgen. En dus reist Rijsoord deze zaterdag af naar Capelle ad IJssel om tegen de Capelse Zwervers die overwinning een goed vervolg te geven.

En dat moet eigenlijk wel kunnen, want de ploeg van trainer Rody van Hemert heeft het na een redelijke start in de competitie, de laatste weken, zeker na de winterstop, niet goed gedaan. Met de huidige 18 punten zal de ploeg er alles aan moeten doen om weg te blijven uit de gevarenzone. Voor hen zal alleen een overwinning tellen op Rijsoord. De wedstrijd in Rijsoord werd overigens met 0-3 betrekkelijk eenvoudig gewonnen.

Kortom de druk zal zeker aanwezig zijn bij CVV Zwervers en dus zal Rijsoord met het goede gevoel van vorige week daarvan kunnen of moeten profiteren.

De wedstrijd op het sportpark Couwenhoek begint om 15.00 uur.