Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – De Zwerver

RIJSOORD – De verwachtingen waren hoog. Er had gewonnen moeten worden van SHO om de hoop in leven te houden om te kunnen ontsnappen aan rechtstreekse degradatie naar de 2e klasse. Die hoop is er misschien nog steeds, maar het wordt wel een moeilijker proces om de daad bij het woord te voegen. Na een uitstekend begin en een snelle 0-1 voorsprong werd het uiteindelijk 4-1 voor SHO.

Deze zaterdag mogen de kraaien wederom een poging wagen om drie punten aan hun totaal toe te voegen. Tegenstander van vandaag is het, op dit moment, een plek hoger op de ranglijst staande VV De Zwerver Kinderdijk. Ook zij zullen willen vechten voor de noodzakelijke punten om ook voor hen de hoop op lijfsbehoud enigszins te behouden. Een echte kelderkraker dus.

Lukt het Rijsoord om de laatste plek over te doen aan de tegenstander? Bij winst van Rijsoord zal dat namelijk het geval zijn. De eerste ontmoeting eindigde overigens in een tumultueuze 3-3- eindstand, waar op dat moment beide ploegen niets mee opschoten. Ook nu telt voor beide ploegen alleen de winst.

Tot zaterdag om 14.30 uur aan de Vlasstraat!