Voorbeschouwing SHO - Rijsoord

Voorbeschouwing SHO – Rijsoord

RIJSOORD – Het voelde als een bonuspunt, het gelijke spel tegen de koploper Heerjansdam. Maar de 2-2 puntendeling was dik verdiend. Het toonde maar weer eens aan dat ondanks het feit dat de “kraaien” onderaan de eerste klasse bungelen, het team van Johan Versluis meer in zijn mars heeft dan dat de stand op de ranglijst laat zien.

Natuurlijk de vooruitzichten op lijfsbehoud zijn zeker niet rooskleurig maar toch is er het geloof dat de ploeg nog wat voor zichzelf te bewijzen heeft. De handdoek is echt nog niet gegooid. De komende weken zal Rijsoord de handdoek dus op moeten pakken. Te beginnen met aanstaande zaterdag. Dan speelt Rijsoord de return wedstrijd in Oud Beijerland tegen SHO.

In de eerdere confrontatie aan de Vlasstraat wist SHO vrij eenvoudig de drie punten mee te nemen. De ploeg van vertrekkend trainer Gilbert de Wildt won met 4-1. De start van SHO in de competitie was uitstekend al zijn ze dat goede gevoel, mede door langdurige blessures binnen de selectie, wel wat kwijtgeraakt. Op dit moment vindt de ploeg zichzelf terug op een “veilige” achtste plek met 22 punten.

Rijsoord weet inmiddels wat het te doen staat. Om het geloof op lijfsbehoud vast te houden moet er simpelweg gewonnen worden. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan en daarom wensen wij de manschappen van Johan Versluis alle succes toe.

De wedstrijd in Oud Beijerland begint een half uur later dan dat we gewend zijn, namelijk om 15.00 uur.