Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Heerjansdam

RIJSOORD – Voor de “kraaien” hadden de min of meer verplichte vrije zaterdagen door carnaval en een inhaalweekend niet gehoeven. Het gevoel en de flow na de prima wedstrijden tegen Spartaan 20 en RVVH had men vast willen houden in  aanloop naar de wedstrijd tegen Heerjansdam. Nu is het maar afwachten wat die onderbreking met de spelers heeft gedaan.

Toch zal het de staf weinig moeite moeten kosten om de spelers weer op scherp te zetten om gewoon weer voor een positief resultaat te gaan. In de eerste ontmoeting aan het begin van deze competitie wist Heerjansdam de “burenruzie” overigens wel vrij eenvoudig met 3-0 te winnen.

De ploeg van Ben Mierop heeft het ook daarna uitstekend gedaan en staat inmiddels zelfs bovenaan de huidige ranglijst. Er wordt dus al sterk nagedacht over een mogelijke promotie naar de vierde divisie. Rijsoord, momenteel laatste op deze ranglijst, gunt die promotie zeker aan de “buren” maar zal er tegelijkertijd alles aan willen doen om nu ook eens aan zichzelf te denken.

Het valt op dat Rijsoord beter voor de dag komt tegen de ploegen die bovenin een aardig woordje meespelen. Kortom het belooft gewoon een spannende wedstrijd te worden.

De KNVB heeft in ieder geval voor deze derby de nog steeds bekende en voormalige betaald voetbalscheidsrechter Roelof Luinge aangesteld.

De wedstrijd begint om 14.30 uur op ons sportpark. Rond 16.30 uur weten we wat deze voorbeschouwing heeft opgeleverd. En na afloop van de wedstrijd is DJ Tom van Rhee in de kantine om er een gezellig burenfeestje van te maken.

Tot zaterdag aan de Vlasstraat!