2.023 extra bijdrage van Vriendenloterij!

Kadootje!! Een extra schenking van de VriendenLoterij!

RIJSOORD – Wat een geweldige verrassing! We hebben bericht gekregen van de Vriendenloterij dat we een extra bijdrage krijgen van € 2.023,-. Deze bijdrage in de stijgende energiekosten is enorm welkom en komt voort uit de extra schenking van 5.6 miljoen euro die de VriendenLoterij heeft vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren. Op deze manier biedt de VriendenLoterij een financiële steun in de rug aan ruim 2.400 clubs en verenigingen. En dus ook aan Rijsoord. We willen de Vriendenloterij en alle mensen die meespelen hierbij heel hartelijk bedanken!

Wisten jullie dat je mee kan spelen voor V.V. Rijsoord in de Vriendenloterij?
Speel je mee voor V.V. Rijsoord dan krijgen wij als club maandelijks 40% van de inleg. Er zijn al leden die meespelen voor V.V. Rijsoord en iedere maand kans maken op mooie prijzen én onze clubkas spekken. Daar zijn we super blij  mee.

Speel je al mee met de VriendenLoterij maar nog niet voor V.V. Rijsoord? Dan is dit het moment om even met de Ledenservice te bellen (088 – 020 1020) en dit in orde te maken. Het is een kleine moeite en je doet de club een groot plezier.

Speel je nog niet mee en wil je mee gaan spelen, of meespelen met een extra lot? Klik dan hier