46e Seniorendag

Na 2 jaar overslaan zijn we er heerlijk tegen aan gegaan!

RIJSOORD – Donderdag 16 februari werd de 46e senioren dag gehouden, 3 jaar na de laatste versie in 2020. Veel zichtbaar en onzichtbaar werk is verzet om van de dag een succes te maken. Het wachten was op de gasten, zouden zij de weg naar de kantine van V.V. Rijsoord nog weten te vinden? Dat was iets wat de organisatie bezig hield in aanloop tot het feest, het was gelukkig een onterechte ongerustheid. De kantine vulde zich vanaf 12 uur met vele gasten. Een aantal van de gasten had gebruikt gemaakt van het gratis busvervoer en lieten zich lekker luxe ophalen en in de avond weer thuisbrengen.

Na de openingswoorden van Andre van der Wulp ( voorzitter supportersvereniging V.V. Rijsoord) en wethouder Fleur Stip en het proosten van prinses Mariëlle, mini prinses Mila en prins Kraai werd het programma gestart.
De van radio en tv bekende zanger Perry Zuidam trapte het feest af met een half uur gezellige Nederlandse muziek. Perry was ook gelijk de presentator van de middag. Vervolgens volgde een optreden van tonprater Ronnie Buiks. Hij vermaakte de mensen dusdanig dat de tranen over de wangen liepen van het lachen. Vader IJsbrand (bekend van de Voice Senior) en dochter Melissa brachten de Engelse evergreens van de jaren 60 en 70 ten gehore. Muziek van Tom Jones, Bee Gees, The Cats, Abba enzovoort konden op veel waardering van de gasten rekenen. Veel gasten keerden in hun hoofd vast terug naar hun vroegere jaren.

Het hoogte punt is altijd de verkiezing van de man of vrouw van het jaar. Dat is iemand die zich inzet voor de gemeenschap Rijsoord of groot Ridderkerk. Dit jaar is de keuze gevallen op een echtpaar en wel Franny en Zweitse de Wit. In Drievliet volop gewaardeerd voor hun onbaatzuchtige inzet voor hun medemens. Zij werden dan ook terecht in het zonnetje gezet en ontvingen de oorkonde en bijbehorende medailles uit handen van Prinses Mariëlle en Prins Kraai.

De middag werd afgesloten met een heerlijke stamppot maaltijd rijkelijk voorzien van worst, spek en garnituren. Hierna werd gestart met de tombola. Ten behoeve van de tombola hebben veel winkeliers uit Ridderkerk prijzen geschonken. Veel gasten gingen met een mooie prijs naar huis. Uiteindelijk ging niemand met lege handen naar huis. Bij het afscheid kreeg elke gast een goed gevulde boodschappentas mee naar huis.

Bekijk hier de foto’s

Uitslag grote verloting tbv ondersteuning 46e Seniorendag.
10e prijs Dolce Gusto en Blender lot nr 4687
9e prijs Pannenset lot nr 1086
8e prijs Levensmiddelentas SPAR lot nr 1452
7e prijs Ritualspakket lot nr 3576
6e prijs Dinerbon Mee-Ling lot nr 2744
5e prijs Air Fryer lot nr 392
4e prijs Soundbar lot nr 3435
3e prijs E-Reader lot nr 3249
2e prijs Weekend weg lot nr 2529
1e prijs TV lot nr 2753
Superprijs Elektrische fiets lot nr 2148

Zaterdag kreeg Arie de Klerk de Elektrische fiets uitgereikt door Supp voorzitter Andre van der Wulp. We wensen Arie veel veilige kilometers.