Voorbeschouwing RVVH - Rijsoord

Voorbeschouwing derby RVVH – Rijsoord

RIJSOORD – We hebben er lang op moeten wachten. Maar afgelopen zaterdag werd de eerste overwinning in de competitie behaald en ook nog eens uitbundig gevierd. Met 3-1 werd het goed presterende Spartaan 20 teruggestuurd naar Rotterdam.

Voor de ploeg en technische staf een welverdiende opsteker en het houdt de mogelijkheid om te ontsnappen aan directe degradatie open. Het zal zeker nog een lange weg worden, maar wie weet wat zo’n opsteker met de “kraaien” doet.

De ploeg van Johan Versluis speelt komend weekend in ieder geval dicht bij huis. Dan staat de “Ridderkerkse – derby” RVVH – Rijsoord op het programma. De ploeg van Kevin Vink heeft de weg naar boven gevonden. Afgelopen weekend werd koploper XerxexDZB met 1-2 verslagen. Dus zullen ze er alles aan doen om die opgaande lijn vast te houden en voor niet minder dan een overwinning op Rijsoord willen gaan.

Aan Rijsoord de schone taak om die gedachte te dwarsbomen en met het opgedane vertrouwen voor een stunt te gaan zorgen. Overigens werd in de eerste confrontatie met enige moeite door RVVH een 1-0 overwinning behaald.

Kortom het belooft een interessante wedstrijd te worden met aan beide kanten spelers die ook nog eens op de hoogte zijn van de historie tussen beide clubs. Het is dus niet alleen een derby voor de supporters.

De wedstrijd staat deze middag onder leiding van scheidsrechter Oosterlaken en begint om 14.30 uur.