Voorbeschouwing SVOD 22 – Rijsoord

RIJSOORD – Natuurlijk was er sprake van een lichte teleurstelling na de wedstrijd van vorige week tegen BVCB. Als je eigenlijk met minimaal een puntje aan de herstart van de competitie denkt te beginnen en dan toch (weer) 8 minuten voor tijd de 1-2 moet slikken is dat meer dan jammer. Optisch had de tegenstander een overwicht maar als je een kwartier voor tijd langszij komt dan is het zuur om alsnog tegen een nederlaag aan te lopen.

En de punten hebben de ‘kraaien’ toch echt nodig om weg te komen van de onderste plek van de eerste klasse C. Het geloof en het vertrouwen is namelijk nog steeds bij spelers, maar zeker ook bij de vorige week debuterende trainer Johan Versluis, aanwezig.

En dus moet het zaterdag maar gaan gebeuren. De drie punten zullen met de bus mee terug moeten komen naar Rijsoord. Tegenstander vandaag is de vorig jaar gefuseerde voetbalclubs van Oostkapelle en Domburg. De nieuwe naam luidt vv SVOD 22. De ploeg van trainer Pim Bruins heeft reeds 10 punten bij elkaar gespeeld en staat eigenlijk nog “in de buurt” van Rijsoord. Daarom is het van het grootste belang om de eerste overwinning van deze competitie bij te kunnen schrijven om het gat te verkleinen en om perspectief te hebben en houden op de tweede helft van de competitie.

Of het een reële gedachte is en of tegenstander SVOD aan dit gewenste scenario mee zal willen werken weten we rond de klok van half 5.

De wedstrijd in Zeeland begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Obradovic.