Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – BVCB

RIJSOORD – De winterstop is weer voorbij. Deze zaterdag wordt de competitie voor de “kraaien” voortgezet. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop leverden in ieder geval met twee gelijke spelen twee welkome punten op al blijft Rijsoord wel de hekkensluiter van de eerste klasse C.

In de winterstop werd ook de nieuwe hoofdtrainer, Johan Versluis, gepresenteerd en hij zal met zijn enthousiasme en inbreng de ingezette weg van voor de winterstop graag een goed vervolg willen geven. In ieder geval mag er zeker een compliment naar de assistent trainers, William Rijsdijk en Patrick Sluimers, worden gemaakt die samen met de andere stafleden de handschoen hebben opgepakt en met de spelers hebben aangetoond dat het met de motivatie en instelling wel goed zit in de selectie. Dat is ook zeker de motivatie voor Johan Versluis om alle zeilen bij te gaan zetten om de weg omhoog in te zetten.

Deze zaterdag komt BVCB uit Bergschenhoek richting de Vlasstraat. De ploeg van Dick Boereboom houdt zich tot op heden prima staande in de eerste klasse C en vindt zich momenteel terug op de veilige vijfde plek met een puntentotaal van 18 punten.

De wedstrijd staat vanmiddag onder leiding van Omar Moussaoui. Tot zaterdag aan de Vlasstraat!