Winterfeest 18 februari

Aanmelden voor Winterfeest Rijsoord

RIJSOORD – De organisatoren, Stichting ‘Help Eens Een Handje en de commissie van V.V. Rijsoord hebben het Winterfeest op papier al gereed het wachten is op de gasten voor deze dag. Zaterdag 18 februari 2023 om 11.00 uur zal het feest van start gaan tot 15.00 uur.

Aanmelden voor 17 februari
Wil je erbij zijn en ben je geen lid van één van de betrokken organisaties of heb je je nog niet opgegeven, dan kan je je ook direct opgeven bij de organisatie via onderstaande adresgegevens. Doe dit wel voor 17 februari zodat er rekening mee kan worden gehouden met het regelen van, de door sponsors beschikbaar gestelde diverse etenswaren.

Opening door wethouder Fleur Stip, gratis optreden Perry Zuidam
De aftrap zal verzorgt worden door V.V. Rijsoord voorzitter, Gerda Kranendonk en de opening van het feest door wethouder Sport, Fleur Stip, in samenwerking met presentator Jan Pol. Ook komt de bekende Nederlandse zanger Perry Zuidam naar de kantine in Rijsoord om er een spetterend optreden te geven.

Samenwerking met organisaties uit de regio
Door de organisatoren, V.V. Rijsoord en de Supportersvereniging, wordt hard gewerkt om de doelgroep te benaderen, uitnodigingen en posters zijn gegaan naar, tehuizen in Ridderkerk, Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Stichting AAVB, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I. Ambacht, , enz. Deze stichtingen hebben ook vorige jaren meegewerkt. De organisatoren raken steeds meer bekend bij de diverse instellingen in de regio maar weet ze nog niet allemaal. Daarom zou de organisatie graag in contact komen met vertegenwoordigers van die instellingen zodat zoveel mogelijk mensen van de doelgroep mee kunnen genieten tijdens deze dag.

Sponsoring
De organisatoren hebben het programma opgesteld i.s.m. Stichting “Help Eens Een Handje”, zij zijn de financiële stimulator achter dit feest. De betrokkenheid voor deze doelgroep van HEEH uit zich ieder jaar weer o.a. op Koninginnedag met de welbekende Truckerstocht en ondersteuning van menig initiatief in de gemeenschap van Ridderkerk. Stichting Fonobori draagt ook dit jaar weer een stevige hoeksteen bij. Administratiekantoor Sierat ondersteunt dit feest met plezier. Het pannenkoekenhuis “Pannenkoe” had geen bedenktijd nodig om ook dit jaar weer pannenkoeken toe te zeggen, De Koning Vleesproducten zal weer voor de lekkerste gehaktballetjes zorgen en Rijsoord sponsor TukTuk-IJs zal een heerlijk verfrissend ijsje uit serveren. Nieuw in dit rijtje is Bakkerij v.d. Linden die zal zorgen voor heerlijk cakeje.

Vernieuwde poster
De posters zijn dit jaar vernieuwd. Door Djen Design ontworpen en Sanders Drukkerij heeft ze prachtig op papier afgedrukt.

Schminken en leukst verklede
Het is geen verplichting om verkleed te komen en hoewel het geen carnavalsfeest is, willen de organisatoren er een Hollands feest van maken en zijn leuke creaties van harte welkom. Er zijn prijzen beschikbaar gesteld voor diegene die het leukst verkleed zijn. Ook dit jaar kunnen de gasten zich laten schminken door een gezichtskunstenares. Marina van der Stelt Van Face to Face doet dit met plezier.

Begeleiding
Voor sommige mensen is er ook begeleiding nodig, vanuit de organisatie zijn er EHBO’ers aanwezig. Als er bij de gasten specifieke begeleiding nodig is, rekent de organisatie dat zij daar zelf rekening mee houden. Als één van de gasten medicatie en/of verzorgende maatregelen gebruikt en niet zelf kan hanteren verwacht de organisatie dat er een begeleider aanwezig zal zijn. Voor deze handelingen hebben vrijwilligers en EHBO geen bevoegdheid. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor vervoer, heb je helemaal geen mogelijkheid neem dan contact op met de organisatie en zij zullen dan kijken wat zij eventueel  kunnen betekenen.

Opgeven voor het Winterfeest voor 17 februari
Aanmelding via mail:  Stichting Anyam, stichting AAVB, Humanitas Barendrecht, Sydion H.I.Ambacht en wimvanwingerden4@gmail.com of via de telefoon 0180-427183

Voor meer informatie;
Wim van Wingerden
0180-427183 / 06-51816498
wimvanwingerden4@gmail.com