Pupil van de Week

Pupil Naomi doet goed woordje bij de scheids

RIJSOORD – Afgelopen zaterdag was Naomi Bestebreurtje pupil van de week tijdens de wedstrijd Rijsoord – Nieuw Lekkerland. Naomi was rond 12.45 aanwezig in het jeugdhome samen met haar ouders, zusje en opa’s en oma’s. Ze was wel een beetje zenuwachtig, maar had er erg veel zin in. Nadat Naomi was omgekleed mocht ze bij de voorbespreking zijn.

Voor de wedstrijd deed Naomi mee met de warming-up en schoot onder andere met Erik Jan Groeneveld actief een balletje over. Bij aanvang van de wedstrijd liep Naomi naast de scheidsrechters het veld op. Aangekomen op de middenstip kreeg zij van alle spelers een boks en kon de wedstrijd beginnen. Naomi mocht voor de toss ook het muntje omhoog gooien en daarna was het haar moment om te scoren. Naomi liep met gemak langs de spelers van Nieuw Lekkerland en schoot de bal in juiste hoek van het doel. Dit was een goede stimulans voor de spelers van Rijsoord.

Tijdens de wedstrijd zat Naomi tussen de spelers in de dug-out, waar zij vol spanning naar de wedstrijd zat te kijken. Lekker onder een fleecedeken, want het was best koud. Na 21 minuten kwamen de kraaien helaas op achterstand door een penalty. Maar na 7 minuten kon Naomi weer rustig ademhalen en werd het gelijk. Niet lang daarna kwamen we zelfs op voorsprong. Naomi zag een doelpuntrijke wedstrijd want we gingen rusten met een stand van 2-2.

Na 5 minuten in de 2e helft kwamen we gelukkig weer op voorsprong maar na een half uur was het alweer gelijk en zo eindigde de wedstrijd in 3-3.

Na de wedstrijd vertelde Naomi vertelde ze dat ze het leuk vond om de score te openen en dat ze bij de scheidsrechter had aangegeven dat haar doelpunt meegeteld moest worden. Maar daar trapte de scheids helaas niet in.
Van speler Kevin Versteeg kreeg Naomi een certificaat en een bal met alle handtekeningen van de spelers van Rijsoord 1. Deze krijgen een mooi plekje op haar kamer.
We vonden het erg gezellig dat je pupil was afgelopen zaterdag Naomi!!