Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Nieuw Lekkerland

RIJSOORD – Eindelijk werden de “kraaien”  beloond voor hun goede spel van de laatste weken. Het ene punt punt tegen koploper DCV voelde als gerechtigheid en het hadden er misschien ook wel drie kunnen zijn als in blessuretijd niet alsnog de gelijkmaker was gevallen. Maar nogmaals, met het harde werken en prima voetbal was er de terechte beloning. Laat dit maar de opmaat zijn naar meer punten en de weg naar boven kan worden ingezet.

In de laatste (thuis)wedstrijd van 2022 komt deze zaterdag Nieuw Lekkerland naar de Vlasstraat. De vereniging heeft juist deze week trainer Bert Buizert op non-actief gezet vanwege tegenvallende resultaten.
Met de huidige 8 behaalde punten voldoen zij blijkbaar niet aan de gestelde verwachtingen.
Misschien dat zij nu rekenen op een schokeffect en proberen om hun spelers met extra motivatie te laten afreizen naar Rijsoord.

Het zou dan mooi zijn als het de “ kraaien”  daadwerkelijk lukt om de opgaande lijn vast te houden en het gat richting de ploegen boven Rijsoord weer wat kleiner te maken.
De eerste thuisoverwinning in deze competitie zou een welkome afsluiting van het gekke jaar 2022 zijn.

Spelers en staf worden in ieder geval veel succes toegewenst.

De wedstrijd begint deze keer weer “gewoon”  op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Ron Wolf.

Tijdens de derde helft is DJ Tom van der Rhee op het kraaiennest om de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2022 swingend af te sluiten.