Voorbeschouwing

Voorbeschouwing DCV – Rijsoord om 14.00 uur!

RIJSOORD – En ook in de negende wedstrijd lukte het de ‘kraaien’ niet om een overwint te boeken. De ploeg van oud-trainer Gijs Zwaan, vv Brielle, nam  met 1-2 de punten mee naar Brielle.

Vriend en vijand waren het erover eens dat Rijsoord toch echt wel een punt had verdiend maar blijkbaar was dat zelfs te veel gevraagd. Toch moet de ploeg van, zeker tot aan de winterstop, William Rijsdijk niet wanhopen want het vertoonde spel laat zeker een stijgende lijn zien en dus moeten de punten er ook gaan komen.

Dat zal deze zaterdag, als de ‘kraaien’ naar Krimpen ad IJssel afreizen om te spelen tegen DCV,  een welkome opsteker zijn. Het zou ook zeker een verrassing zijn want de ploeg van Wout Ooms voert als promovendus momenteel de ranglijst aan. Afgelopen week werd die plek ‘gewoon’ overgenomen van XerxesDZB waar DCV met 0-2 wist te winnen.

Kortom het zou een verrassing zijn als we de huidige koploper beentje kunnen lichten maar we houden wel van verrassingen!

De wedstrijd in Krimpen ad IJssel begint overigens al om 14.00uur zodat we op tijd en misschien wel met elkaar naar het Nederlands Elftal tegen de Verenigde Staten kunnen kijken.